Pages

2020. július 13., hétfő

Július havi horoszkóp

Kedves Olvasók!

Köszöntöm önöket! Következzen a júliusi mágikus horoszkóp! Mindenkinek sok szerencsét kívánok!

Kos:

Pénzügyek vagy egyéb anyagiak miatt kerülhet sor kisebb utazásokra az elkövetkező időszakban. Ha van rá mód, akkor inkább s távmegoldásokat válassza.

Bika:

A jegyében járó Uránuszt kedvező fényszög éri a Merkúrtól: most olyan zseniális ötletekkel állhat elő, amikkel bízvást fordíthat a sorsán. Az sem baj, ha mindent azonnal megvalósít.

Ikrek:

A szerencsének még csak az előszelét érzi. A szerencsecsillaga már ekkor is támogatja, és a Nappal karöltve a jó gondolatok sorát hozhatja el az életébe.

Rák:

Uralkodó bolygója a Jupiterrel áll együtt a nyilvánosság házában az időszak kezdetén. Ez a legjobb időszak arra, hogy teljes pompájában mutassa meg magát a külvilágnak.

Oroszlán:

Rengeteg üzleti lehetőséget tartogatott önnek a sors, én ön mostanában több vasat is tartott itt-ott a tűzben. Lehet hogy ezeknek a fele elúszik, de ne bánja.

Szűz:

Rengeteg a munkája, a sok tevékenység már kezd is kissé nehezére esni. Talán úgy érzi, hogy a túl sok és esetleg sokféle tevékenység egyenesen felemészti.

Mérleg:

Munkaügyben számíthat utazásra az elkövetkezendő időszakban. Jóllehet, ez az utazás terhes és fárasztó önre nézve, mégis segíthet önnek megvalósítani az álmait.

Skorpió:

Az otthon és a munka összefüggését jelzik a csillagok. Szerencsés esetben jelezhet ez otthon végezhető munkát, de olyan élőhelyzetet is, amikor kicsit háttérbe szorítottnak érezheti magát.

Nyilas:

Minél inkább hajlandó arra, hogy a dolgok irányítását a kezébe véve nagy átalakításokba kezdjen, annál kevesebb meglepetésben lesz része az elkövetkezendő időkben.

Bak:

A jegyében járó Plútó együttállásba kerül a Jupiterrel. Jó is, rossz is lehet, ami majd mostanában fog történni önnel, legalábbis, ami a más pénzével való kapcsolatát illeti.

Vízöntő:

Most elsősorban az otthonában van mit tennie. Természetesen ön úgy érzi, hogy a karrierjét, a munkáját nem szoríthatja háttérbe a család érdekei miatt.

Halak:

Nagyon tevékeny időszak vár önre. A Mars a jegyében jár, ráadásul saját születési uralkodójával, a Neptunusszal áll együtt. Emiatt a kreativitás lesz önre jellemző ebben a hónapban.

Köszönöm, hogy velem tartottak ebben a hónapban is! További szép napot kívánok!

Kiss Noel/ Arcanus ház/ 6.évfolyam

0 comments:

Megjegyzés küldése