Pages

2010. szeptember 2., csütörtök

Megváltás




(A Megváltás c. könyv előlapja, rajta az illusztált főszereplővel, aki a filmvásznon még csinosabb!)


Egy romantikus akciófilm került frissen, ropogósan a mozikba! Előzetesekben már megismerhettük a történetet: Josh Darren, mágus, különös kalandokba keveredik, megismeri erejét, mivel ő eddig mugli származásúként élte mindennapjait. Felismeri, hogy a varázstársadalomnak, sőt, a mugliknak is mennyi esélyt adhat lélekjelenléte és küzdelme, ám semmi sem megy simán. A fiúnak szembe kell néznie a tini korral, hiszen csak még 16 éves, jóképű és tehetséges, beszövi szívét a szerelem, s eszét az ellenség. Nem könnyű helytállni egy ilyen helyzetben, amikor mindenki a te válaszodra vár és rajtod múlik, hogy véget ér-e a muglik harca és a varázslók világában is a forradalom.
A fantasy-, kaland-, akció-, romantikus film bővelkedik fordulatokkal, izgalommal, kacagással, búval és bajjal, mégis úgy kerek a történet, ahogy van.
Az érdekességet szeptember 1-jén vetítették, pontossan a mugli suli beindulásakor, este 11 órakkor a MoviePlayerben, az Abszol úton. Elkaptam pár nézőt, akik ezeket nyilatkozták:

- Király, beülnék rá mégegyszer! És amikor a szereplők kiléptek a képből - ámult az egyik kiskorú néző.
- Nekem nagyon tetszett! A történet, a megalkotás, a szereplők kiválasztása, minden! - viszhangozta egy idősebb boszorkány.
- Nem fedi a valóságot! - magyarázta egy hivatalnok a minisztériumból, aki szabadságát itt töltötte népes családja körében. - De attól nagyon tetszett! - fejezte be vigyorogva, majd elviharzott popcornnal a kezében.

Tehát kedves olvasóim nyugodtan látogassank el akármelyik mágikus moziba, mert a film mindenhol megtekinthető, nem túl költséges, szórakoztató, főleg ha popcornnal színesítjük az estét!

Susan Jessica Gartner
A MoviePlayer állandó megfigyelője

(A mozi belépő és a vetítési idő "szórakozóhelyenként" változó!)

9 comments:

John W. Gray írta...

Arról nem írtál, hogy 3D-s!!!!!!!!!!!

Susan Jessica Gartner írta...

Micsoda?

John W. Gray írta...

"Király, beülnék rá mégegyszer! És amikor a szereplők kiléptek a képből"-3D

Susan Jessica Gartner írta...

Igen tudom! De direkt nem ragoztam tovább. Ott meg van említva. Amúgy is, nem mindegyik mozi adja úgy... Na mindegy, köszi hogy kritizálsz ;(

John W. Gray írta...

Bocs! :D Amúgy ma már van olyan film, amit sehol (szószerint) nem adnak 2D-be (BP).

John W. Gray írta...

A film címe Step Up 3D, és a Vörösmarty mozi az egyetlen hely, ahol 2D-be adják.

Susan Jessica Gartner írta...

Aha, mindegy, jól van ez így xD

Berenice Mayflower írta...

Szerintem amire Sue gondolt, az már túllép a 3D-s vetítések határán, elvégre mágiáról van szó :D Én inkább ilyen hologramszerűen tudom elképzelni.

Susan Jessica Gartner írta...

Én ezt a fantáziára bíztam, de reméltem, hogy szemet szúr az a mondat és sikerélmény! :)

Megjegyzés küldése