Pages

2010. szeptember 10., péntek

Melyik napon született a párod? Ilyen nőre vágyik!


Minden férfi lelkében él egy kép az ideális nőről. Az igaz szerelmet akkor éli át, ha megtalálja a számára fontos tulajdonságokat szíve választottjában.

A férfiak belső női képét a nevük árulja el. A betűk közül is a magánhangzók. Ha szeretnéd kideríteni, milyen nőre vágyik a párod, nem kell egyebet tenned, mint a nevében található magánhangzók számkombinációjának a megállapítása.

Így számold ki:
Írd fel egy lapra a partnered nevét, és a magánhangzókhoz keresd ki a táblázatból a hozzárendelt számokat. Ezt követően add össze a számjegyeket!

1. lépés
Pl.: Kovács László
AZ ékezetes magánhangzók esetén az ékezet nélküli párjukat vedd alapul:
O (6) + A (1) + A (1) + O (6) = 14

2. lépés
Ha egyjegyű számot kaptál eredményül, akkor nincs más teendőd, mint kikeresni a leírások közül az adott számra vonatkozó jellemzőket.
Ha kétjegyű számot kaptál eredményül, akkor pedig egyszerűsítened kell a számot egyjegyűre. Add össze a két számjegyet, és már kész is vagy.
14 = 1+4 =5
Kovács László belső női kép száma: 5

Táblázat:


Női képek:
1. Belső női kép
Az 1-es belső női képpel rendelkező férfi határozott nőre vágyik, aki tudja, mit akar. Ambiciózus és sikeres. Nem kedveli a határozatlan, gyámolításra szoruló lánykákat, akiket terelgetni kell az életben. Na, nem arról van szó, hogy arra vágyna, hogy a nő viselje a nadrágot, csak legyen életre való, és talpra esett a barátnője. Az önző és arrogáns viselkedést azonban nem tűri, az már neki is sok lenne. Az villanyozza fel, ha egy nő bátor, ki meri mondani, mit akar, nagyszájú, belevaló és tettre kész, de azért tudja, hol a határ és nem akarja a párját is irányítani, mert akkor könnyen hatalmi harc alakulhat ki. Az 1-es pasi zsánere tehát egy a saját életét irányítani tudó, önálló, talpraesett nő, akinek megvan a magához való esze. Na, és persze egy kis vagányság is bejön neki.


2. Belső női kép
A 2-es belső női képpel rendelkező férfi gyengéd és tapintatos nőre vágyik, aki mindig tudja, hogy kell viselkedni, és nem hozza őt kellemetlen helyzetbe mások előtt. Nagyon kényes ugyanis arra, mit gondolnak róla mások. Lelkileg is igen érzékeny, ezért nehezen viselt a bántó és tapintatlan megjegyzéseket, még ha azokat csak viccnek is szánják. Neki ez nem jön be semmilyen formában. A kulturált, visszafogott, intelligens és nagyon érzékeny, kedves lányokkal érzi jól magát. Ezek a tulajdonságok adják meg neki a lelki komfortérzést. Belső tulajdonságok közül még az alkalmazkodóképesség, a békülékenység, a diplomatikusság, a figyelmesség kedvére valók. A feszült, harcos, ingerült viselkedéstől azonban viszolyog.


3. Belső női kép
A 3-as belső női képpel rendelkező férfi számára a legvonzóbb női tulajdonságok közé tartozik a művészi beállítottság és a kreativitás. Lenyűgözi, ha egy lány tehetséges valamilyen képzőművészeti ágban. Habitusát tekintve legyen örömteli és lelkes. A zárkózott, megába forduló, depresszív, lehangolt lányokat nem kedveli, azok csak őt is lehúzzák. Nincs kedve folyton emelni valakit lelkileg. Ő együtt akar szárnyalni a párjával, számára a lelkesedés és az örömteli együttlét a legfontosabb. Ha valaki folyton rosszkedvű, azzal nem tud, és nem is akar mit kezdeni. A 3-as belső női képpel rendelkező férfi olyan lányokat kedvel a legjobban, akik mindenben képesek megtalálni az örömöt. Amit pedig nem tud elviselni egy nőben, az a fantáziátlanság, rosszkedvre való hajlam, figyelmetlenség, szétszórtság, illetve, ha a lány aszexuális vagy megbocsátásra képtelen.


4. Belső női kép
A 4-es belső női képpel rendelkező férfi a becsületes, rendes, inkább végrehajtó, mint vezető típusú lányokat kedveli, akik visszafogottak és szerények. A nagyszájú, hivalkodó nőket közönségesnek tartja. Számára a hűséges, megbízható lányok a nyerők, akik megértőek és türelmesek. Az is fontos számára, hogy kedvese jól szervezett, összeszedett legyen, és mindig legyen benne tartás. Nem bírja a hangulatingadozásokat, a szenvedélyes érzelmi megnyilvánulásokat, drámákat, a hisztit. Az ő zsánere, inkább a hűvösebb típus, aki mindig kiszámíthatóan viselkedik, akármi is történik. Szereti továbbá, ha szíve választottja szorgos, dolgos, takaros, házias. Nem sokáig bírja elviselni a rendetlen, lusta lányokat. Az ő zsánere egy fegyelmezett, visszafogott, tiszta, rendes, tisztelettudó nő, akire mindig lehet számítani.


5. Belső női kép
Az 5-ös belső női képpel rendelkező férfi az olyan nőre bukik, aki a társaság központja. Az izgalmas személyiség vonzó számára, aki mindig képes meglepetést okozni neki. Vele nyugodtan lehetsz szeszélyes, kiszámíthatatlan, ettől csak még jobban fog érdeklődni irántad. A bátorság is nagy erény nála, nem szereti a félős, nyafogós lányokat. Ha valaki belevaló, és vagány, az pillanatok alatt leveszi a lábáról. Imádja még, ha kedvese szabadlelkű, aki képes megteremteni saját világát, saját személyes szabadságát. Nagyra értékeli az olyan nőket, akik szabadúszók, vagy saját vállalkozást igazgatnak. Az 5-ös pasi számára a legfontosabb női tulajdonságok: barátkozó, társasági, gyors, rugalmas, merész, vállalkozó szellemű, energikus, utazáskedvelő.


6. Belső női kép
A 6-os belső női képpel rendelkező férfi számára a legszimpatikusabb női tulajdonság a lelki kiegyensúlyozottság. Szereti az olyan nőket, akik önmagukkal és másokkal is érzelmi egyensúlyra törekednek. Fontos még számára, hogy családcentrikus, otthonteremtő legyen, aki jól bánik a gyerekekkel és kellemes légkört teremt otthon. A túlzottan karrierista, vagy szórakozást előnyben részesítő nőkben, akik nem törődnek a családjukkal, nem találja meg élete szerelmét. A 6-os belső női képpel rendelkező férfi egy kedves, bájos, harmonikus, lelkiismeretes, tisztességes, jó együttműködő partnerre vágyik. A 6-os tehát alapvetően egy családanya típust keres maga mellé, aki megteremti az otthon melegét.


7. Belső női kép
A 7-es belső női képpel rendelkező férfi a kissé távolságtartó, titokzatos, zárkózott nőket kedveli. Számára az ilyen nő csupa talány, és nem mindenkinek nyílik meg. Szereti, ha egy nő ezoterikus beállítottságú, és keresi a mélyebb igazságokat és összefüggéseket. Az okos, intellektuális, művelt és széles látókörű nők leveszik a lábáról. Számára fontos, hogy partnere intellektuális partner is legyen egyben. A kommunikáció, a problémák közös megoldása alapvető igénye. A nőt nem egy alárendelt személynek tekinti, hanem egy tökéletesen egyenrangú partnernek. Érzelmileg inkább a higgadt természet jön be neki, akin látszik, hogy harmóniában van önmagával és a világgal. Tetszik neki, ha egy nő megtalálta önmagát, akkor tud rá felnézni, ami egyben mély érzelmeket is kivált belőle. A barátnőjétől elvárja, hogy visszafogottan, kulturáltan viselkedjen minden élethelyzetben.


8. Belső női kép
A 8-as belső női képpel rendelkező féri egy domináns, céltudatos nőre vágyik, aki jól eligazodik a férfiak világában. Jó az üzleti érzéke, és szeret a pénzügyi dolgokkal foglalkozni. Ha egy nagyvállalatnál vezető szerepben van, az csak még izgatóbb a számára. Lenyűgözi, ha egy nőnek hatalma van mások fölött, és beosztottjai tartanak tőle. A 8-as belső női képpel rendelkező férfi az ambiciózus, pénzsóvár nőkre bukik, akik tudják, mit akarnak az élettől, és meg is szerzik azt. A kulcsszó azonban a sikeresen van. Számára az a leglenyűgözőbb egy nőben, ha sikeres és eléri céljait. Magabiztos és öntudatos, aki előtt nincs akadály, akaratát tűzön-vízen át viszi. Az ilyen nőknek különösen erős kisugárzásuk van, melyben szeret sütkérezni a 8-as belső női képpel rendelkező férfi.


9. Belső női kép
A 9-es belső női képpel rendelkező férfi számára a legfontosabb női tulajdonság a jószívűség, az empátia. Fülig szerelmes tud leni egy olyan nőbe, aki megért másokat, törődik a problémáikkal, és nem csak saját egyéni céljai vezérlik. A 9-es férfi az érzékeny, lelkizős lányokra bukik, akinek ők is megnyílnak lelkileg. A legnagyobb összekötőerő számára egy kapcsolatban a lelki mélység, és a kölcsönös bizalom. Egy felszínes lánnyal csak ideig-óráig van együtt, hosszú távon nem elégíti ki, mert üresnek érzi a kapcsolatát. Érzelmi kapcsolatra vágyik, amit csak egy mély érzésű lánnyal tud kialakítani, aki számára mindig fontosak a másik érzései, és képes teljes lényével ráhangolódni a másik emberre. Számára még fontos tulajdonságok a nagylelkűség, tapintatosság, humánus beállítottság, szociális érzékenység, együttérzés.


Susan Jessica Gartner
Forrás: Női portál

0 comments:

Megjegyzés küldése