Pages

2010. szeptember 10., péntek

Csere-bere



Bálterem kiadó!
Mugliktól védett, 1986- ban épült terem kiadó az Abszol-úton Pálca tér 5 szám alatt. A terem teljesen alkalmas tea délutánokra, családi összejövetelekre de mint a nevében is van bálozásra is igen alkalmas. A helyszínen tilos a kviddicsezés, rongálás, szikla reptetés és egyéb olyan elfoglaltság ami veszélyes. Ha ön megnyerőnek találta hirdetésünk azonnal küldjön baglyot! Jelige: Abszol-úti Bálterem.




Új pálcá
k érkeztek az Öröm a pálcám vidéki üzleteinkbe! Dr. Thomas Bor művei. A csodálatos pálcák nem csak szemre valóak hanem hihetetlen jó minőségűek is! Pálca készítőnk 2 évig dolgozott minden egyes darabon! Keressen minket vagy küldjön baglyot a Boszifalva Ménkű út 20-as címre! Ne tétovázzon keressen fel minket!




Kviddics oktatás indult a Roxmorts-ban! Kedden, Pénteken, és Szombaton
fél négytől ötig! Tanulja meg ön is a kviddics alapjait! Nyolc éves kortól bármely korosztály számára kezdő és haladó csoportokban. Keressen föl minket jelentkezzen vagy tudjon!
Roxmorts, Főnix út 14-15 címre várjuk baglyaikat!




Hippogriff tenyészetünk újra kinyitott!
A legelőkelőbb hippogriffek nagy számban. Mi mindent nyújtunk kedvenceinknek köztük: a lehető leghamarabb védőoltásban részesülnek, nagy kifutó melyben kedvükre repdeshetnek külön az idősebb és a fiatalabb egyedeknek! Na most már hisz nekünk? Keressen meg minket hisz állataink biztos a család kedvencécé válnak! Jelige: Hippogriff a családban!





Program az egész család számára:

Jöjjön el üzletünkbe ami az Abszol úton és a Roxmortsban is megtalálható és legyen egy egész napos kaland részese! De mire van ez az egész felhajtás? Új, sokkal jobb szerelmi bájitalt fejlesztetünk ki ennek ünneplésére cégünk ajándéka ez a mesés nap! A bájitalnak persze vannak mellékhatásai és még dolgozunk rajta... Azt megígérhetjük, hogy Valentin napra már maguk is hozzá juthatnak!
Ne feledje jöjjön ön is el és tekintse meg, próbálja ki, vigye el különféle praktikus termékeinket is!


Ashley Wrom
Rovatíró




1 comments:

Lulu írta...

Jó ez a téma csak többet vártam magamtól :P
Nem baj....xD

Megjegyzés küldése