Pages

2010. július 24., szombat

Párbajdöntő

Kedves Olvasók!

A mai nap folyamán került levezénylésre a Grácia Roxfort 11. tanévében megrendezett Párbajszakkör döntője. A megmérettetés 18 órakor kezdődött a Grácia Chaten. Mindhárom bajnokjelölt megjelent, s képviselte magát. A párbajozók: Maya Hellsing, Cornelius Daysmith és Berenice Mayflower. A nézők sorait erősítette Lisa McDevon, Kyra Seym és Susan J. Gartner. A két játékvezető: Vanessa A. Pellax és Victoria Vulpine.

Az első körben a felek fej-fej mellett haladtak. Végül miután mindhárman kaptak külön-külön 5 nehéz kérdést, valamint a gyorsaságukat is teszteltük 5 kérdéssel, Maya Hellsing (Arcanus) és Cornelius Daysmith (Caminus) 3-3 pontot szereztek, Berenice Mayflower (Solaris) 4 ponttal előttük végzett. A végső döntőbe jutást egy gyorsasági kérdéssel döntöttük el, mely során Maya Hellsing győzedelmeskedett, így Cornelius Daysmith elfoglalta az előkelő III. helyet.

III. hely: Cornelius Daysmith (Caminus)
Jutalma: 100 pont + házának 50 pont


Ezek után következett a mindent eldöntő átkok zápora. Maya Hellsing és Berenice Mayflower küzdelme nyomán eldőlt, hogy ki nyerte el az Év Párbajbajnoka címet és a Párbajszakkör trófeáját. Berenice Mayflower végig nagy fölénnyel vezetett, s végül Maya Hellsing 2 ponttal alulmaradt a 9 pontot szerző Berenice Mayflower után.

II. hely: Maya Hellsing (Arcanus)
Jutalma: 150 pont + házának 80 pont


I. hely: Berenice Mayflower (Solaris)
Jutalma: 200 pont + házának 100 pont
Ezek mellett Berenice Mayflower nyerte el az Év Párbajbajnoka címet, valamint a Párbajszakkör Trófeáját:


Ezúton is szeretnénk gratulálni mindhárom bajnoknak.

Victoria Vulpine
Főszerkesztő

2 comments:

Susan Jessica Gartner írta...

Gratulálok, Nice. És Cornnak és Mayának is

Victoria Vulpine írta...

Gratulálok nektek! :))

Megjegyzés küldése