Pages

2010. július 5., hétfő

Mennyire vagy nőies?



A férfiak számára nagyon fontos, hogy egy nő ne csak kívül, de belül is igazi nő legyen. A számmisztika segítségével kiderítheted, mennyire vagy nőies.


1 - ha 1-én, 10-én, 19-én, 28-án születtél
Férfi- és női oldalad között szinte tökéletes az egyensúly, így személyiségedben egyszerre van jelen a határozottság és a racionális gondolkodás, valamint a feloldódásra és az önátadásra való készség. A férfiak erősnek érezhetik magukat melletted, hiszen talpraesett és önálló nő vagy, aki nem szorul gyámolításra. Mivel emellett odaadó és kedves is vagy általában szimpátiát váltasz ki a másik nemből. A valódi aduász pedig az, hogy képes vagy természetesen és kellő impulzivitással kifejezni mindazt, ami bensődben él. Egyetlen dologra érdemes odafigyelned és több energiát ráfordítanod, ez pedig az alkalmazkodás. A nőiesség alapja a befogadás, néha engedj akkor is, ha neked van igazad. Ha elbillen a mérleg nyelve a túlzott határozottság felé, akkor felborul a harmónia a párkapcsolatodban.

2 - ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én születtél
Nőiességed visszafogott, ám annál izgatóbb módon nyilvánítod ki. Nem vagy híve a látványos megoldásoknak, jól tudod, hogy a sejtetés jóval izgatóbb, mint a direkt kitárulkozás. Mindazonáltal minden szavad és cselekedeted magában hordozza azokat az apró, ám annál jelentőségteljesebb mozzanatokat, melyek igazi nőiességről árulkodnak. A tartózkodás és az erotika egyidejű jelenléte pedig egyenesen ellenállhatatlanná tesz a férfiak szemében. Az egyik legnőiesebb tulajdonságod mind közül, hogy rendkívül jól tudsz alkalmazkodni partneredhez, és igen együttműködő vagy. Nem csinálsz minden problémából nagy ügyet, inkább arra törekszel, hogy minél hamarabb megoldd a felmerülő problémákat, majd elegánsan magad mögött hagyod az ügyet. A férfiak nagyon hálásak az ilyen nőknek.

3 - ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án születtél
Korántsem vagy mindennapi jelenség, amiről már megjelenésed is árulkodik. Kedveled a formabontó megoldásokat, és nem mellékesen ezzel a férfiak figyelmét is felhívod magadra, még akkor is, ha nem feltétlenül ez a célod. A legnagyobb vonzerőd azonban könnyedséged és oldottságod jelenti. Keresetlen őszinteséggel, egyszersmind flörtölve nyilvánulsz meg az ellenkező neműek társaságában, amivel ugyancsak beindítod a fantáziájukat. Nőiességed legfőképpen érzékenységedben rejlik. Rendkívüli módon rá tudsz hangolódni a párodra, szinte szavak nélkül megérted őt. Ha rossz napja van, nem piszkálod, hergeled, hanem békén hagyod, ha egyedüllétre van szüksége. Megértő és empatikus vagy, ami igen kellemes partnerré tesz a férfiak szemében.

4 - ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én születtél
Erotikád intenzív és szenvedélyes, ám mivel nem adod ki magad egykönnyen, képes vagy kontroll alatt tartani. Emiatt mind megjelenésed, mind megnyilvánulásaid tartózkodást, már-már megközelíthetetlenséget sugallnak. Ám az ellenkező nem képviselőit nem tudod megtéveszteni. Pontosan tudják, hogy a zord felszín alatt mennyi kedvesség és odaadásra való hajlam rejtőzik, és készen állnak arra, hogy túlzott önvédelmi mechanizmusaidat különböző leleményes módon leépítve felfedezzék azt. A legpozitívabb női tulajdonságod a megbízhatóság, és az a képességed, hogy tudsz titkot tartani. A férfiak nagyra becsülik, hogy rád minden helyzetben lehet számítani, soha nem hozod őket kellemetlen helyzetbe, mert nem jár el a szád még akkor sem, ha érzelmileg feldúlt vagy. Ez az érzelmi kontroll egyben érzelmi biztonságot is nyújt partnered számára.

5 - ha 5-én, 14-én, 23-án születtél
Benned van valamiféle királynői büszkeség, miközben megnyilvánulásaid nem mentesek némi csintalan, pajkos erotikától sem. Ezzel pedig akarva, akaratlanul kinyilvánítod a férfiak felé, hogy látszólagos távolságtartásod ellenére a legkevésbé sem esik nehezedre feloldódni a szexualitásban. Legnőiesebb tulajdonságod az erotikád, mely szabad és minden gátlástól mentes. Veled szinte egy szexuális játék az együttlét, ami minden pasi álma. Te bármelyik pillanatban kapható vagy egy kis hancúrozásra, nem jellemző, hogy fejfájásra, vagy fáradtságra panaszkodnál, ha párod kaján pillantásokkal jelzi szexuális vágyait feléd. Ráadásul mindenkori partnered önátadását is egyfajta természetességgel fogadod. Márpedig melyik férfi az, aki ne vágyna ilyen élményre. Igazi dögös és szexi nő vagy, aki erotikus kisugárzása végett egyszersmind ellenállhatatlan is.

6 - ha 6-án, 15-én, 24-én születtél
Első látásra kissé zárkózottnak, akár bizalmatlannak is tűnhetsz. Ám a benned élő szenvedélyesség lépten-nyomon utat tör magának, és nem feltétlenül a legvisszafogottabb formában nyilvánul meg. Ilyenkor hajlamos vagy önvalódat intenzíven, adott esetben szélsőségesen kifejezni. A férfiak őrjítően erotikusnak találják ezt a fajta kettősséget. Ráadásul ösztönösen érzik, hogy oldottabb állapotban hatalmas pozitív energiák szabadulnak fel benned, amiből természetesen ők is szeretnének részesülni. Mindezek mellett a női tulajdonságok közül a megértés a te erényed. A konfliktushelyzetekben mindig megpróbálod beleérezni magad a másik helyzetébe, megérteni az ő álláspontját, így nem is jellemző kapcsolataidra a veszekedés. Ráadásul igen elfogadó is vagy, ami nagy mértékben hozzájárul a párkapcsolati harmóniához. A pasik rossz tulajdonságaihoz egyfajta kedves bájjal állsz hozzá. Elfogadod, hogy ők már csak ilyenek.

7 - ha 7-én, 16-án, 25-én születtél
Intenzív nőies energiákat árasztasz magadból, szinte rá lehet könyökölni az aurádra. A flörtölés művészete is a génjeidben van. Mindez nagyon ígéretesen hangzik, ám megválogatod, hogy kit fogadsz kegyeidbe, és ezt indirekt, valamint direkt módon is kifejezed a férfiak felé. Ettől azonban csak még izgalmasabbá válsz a szemük. Éppen emiatt a legváltozatosabb módon törekednek arra, hogy bebocsátást nyerjenek világodba. És nem is járnak rosszul, ugyanis rendkívüli bizalommal és nyitottsággal találkozhatnak, ha jobban megismernek. A bizalmatlanság kellemetlen érzésétől minden partneredet megkíméled, te képes vagy mindig tiszta lappal indítani. Senkit nem fárasztasz a múltad sebeivel és a rossz tapasztalataidat sem vetíted ki a másikra. Veled olyan a szerelem, mintha az első lenne. Nyitott vagy a másikra, és meg akarod ismerni. Képes vagy figyelmesen hallgatni, és odafigyelni a másikra, ami igazi nővé tesz téged.

8 - ha 8-án, 17-én, 26-án születtél
A szerelem olyasfajta édes bűn a számodra, amit naponta elkövetnél. Nem áll távol tőled a megengedett határain túllépő erotika, a titkos románcok pedig valamiféle borzongató izgalmat jelentenek számodra. Mindezt visszafogottan, egyszersmind egyfajta könnyedséggel áthatva fejezed ki azok felé, akiket arra érdemesnek találsz. Ők pedig képtelenek ellenállni csábításodnak, és készséggel teljesítik legtitkosabb vágyaidat is. Ez nem jelenti feltétlenül, hogy hűtlen lennél, de sajnos a te esetedben benne van a pakliban. Erős a vonzerőd, így igen sok férfi legyeskedik állandóan körülötted. Ember legyen a talpán, aki ellen tudna állni ennyi csábításnak. Pozitív oldalad azonban, hogy képes vagy tisztelni a partneredet, ami minden férfinak rendkívül jól esik. Éppen ezért szívesen küzdenek érted, még akkor is, ha mindig vannak jelentkezők, akik le akarnak csapni az aktuális partnered kezéről.

9 - ha 9-én, 18-án, 27-én születtél
Tökéletes összhangban élsz nőiségeddel, és ezt a külvilág felé is kifejezed. A vonalaidat kiemelő, ám hivalkodástól mentes ruhákat hordasz, tekintetedben szívélyesség és nyitottság csillog. A direkt megnyilvánulások távol állnak tőled, ám szavaidban, gesztusaidban és testbeszédedben az értő szem számára tetten érhető az érzékiség és az élvezetek iránti vágy. Nincs az a férfi, aki mindezek hatására ne indulna be. A női energiák összhangja csodálatos szerelmi partnerré emel, ezért aztán nem meglepő, hogy gyakran igazi kincsként kezel partnered. Legnőiesebb tulajdonságod talán mind közül a harmónia teremtő készséged. Bármilyen kis zavart azonnal elhárítasz, és minden erőddel azon vagy, hogy visszaálljon a köztetek lévő tökéletes összhang. Remek érzéked van a feszültségek feloldására és a problémák kultúrált kezelésére.

Nos, srácok, ezen a héten a csajok kerültek középpontba. De ígérem, kárpótollak majd titeket! ;)

Írta: Susan Jessica Gartner

Forrás: Nőiportál

6 comments:

Berenice Mayflower írta...

A bejegyzést eltávolította a szerző.

Berenice Mayflower írta...

Pfff ez hülye ez a net XDDD

Berenice Mayflower írta...

Úgy látszik, az előző üzenetemet nem küldte el, de azt írtam, hogy nagyon tetszett, amit magamról olvastam! :DD

Susan Jessica Gartner írta...

Örülök, hogy tetszik, ahogy nekem is a sajátom. Én a 6-os avgyok és igaz rám,azt hiszem :))

Victoria Vulpine írta...

Hmm... Az enyém is tetszik. :D Én 9-es vagyok. :D
,,testbeszédedben az értő szem számára tetten érhető az érzékiség és az élvezetek iránti vágy" :DDD
,,Remek érzéked van a feszültségek feloldására és a problémák kultúrált kezelésére." :))

Lulu írta...

ez nagyon jó cikk lett...ezt hiszem rám is illik...(21)
az az érdekes...2 fiú szerelmes belém..(tudtomban)
mind a kettőnek van barátnője...és én nem akartam, hogy szerelmesek legyenek belém...
(az egyik beíratta a számát a mobilomba...:P)

Megjegyzés küldése