Pages

2020. március 18., szerda

Havi varázshoroszkóp

Kedves Olvasók!

Fogadják szeretettel március havi horoszkópunkat!

KOS:

Izgalmas hónap elé néz. Új lehetőségek, feladatok, kapcsolatok várnak önre. Úgy érzi most igazán megtalálta önmagát, így bármibe fog, csak pozitív kimenetele lehet a dolgoknak.

BIKA:

Az önbizalommal nem lesz gond a hónapban, egy korábbi siker kapcsán sokkal biztonságosabban kezeli pénzügyeit. Azért ne kezdjen esztelen költekezésbe, jó lesz az a kis tartalék később is.

IKREK:

Mindig is fontos volt ön számára a tanulás, ez most sincs másként. Akkor érzi jól magát, ha mindig valami újat tanulhat, ha képezheti önmagát. Ez egy nagyon jó tulajdonsága, de azért ne feledkezzen meg más fontos dolgokról sem az életben.

RÁK:

Otthona csinosítását tervezi a hónapban. Ha úgy érzi, nem bír egyedül a feladattal, kérje egyik családtagja segítségét. Jó alkalom, hogy kicsit ápolják a családi kapcsolatotokat.

OROSZLÁN:

A hónap nem másról, mint a szórakozásról fog szólni. Élvezzen ki minden percet, hiszen ki tudja, hogy legközelebb mikor lesz ilyen. A munka és a karrier nem minden, időnként szükség van a kikapcsolódásra is.

SZŰZ:

Figyeljen oda jobban az egészségedre. Ha most kezd bele egy új diétába, legyen nagyon körültekintő, nehogy pórul járjon és kárát lássa a dolgoknak. Egyen több gyümölcsöt és zöldséget, próbálja minimalizálni a stresszt maga körül.

MÉRLEG:

Nagyon sok minden függ a hónapban attól, hogy milyen a hozzáállása a dolgokhoz. Persze ha az idősebb korosztályhoz tartozik már, akkor mindent sokkal másképpen, esetleg érettebben fog fel, mint a fiatalabb nemzedék tagjai. Mindenesetre legyen türelmes.

SKORPIÓ:

Ez a hónap a célokról és a motivációról fog szólni. Keressen új lehetőségeket, ne hagyja, hogy az unalom és a megszokás beférkőzzön a hétköznapjaiba. Új tanulmányokba is kezdhet. Mindegy, hogy mit csinál, csak fejlessze magát.

NYILAS:

Fantasztikus hónapra számíthat. Most minden úgy alakul, ahogyan azt korábban elképzelte. Szeret másokon segíteni, ez most sem lesz másként. Jó cselekedete örömmel tölt el. A kreatív tevékenységek érzelmileg teljesen feltöltik. Csak hajrá!

BAK:

Nehézségekbe ütközik a hónap során. Próbáljon meg rugalmasabb lenni, és alkalmazkodjon jobban másokhoz. Komoly feladatot kap munkahelyén, így bőven lesz mivel foglalkoznia. Mindent csak nyugodtan, higgadtan, meglátja nem lesz gond.

VÍZÖNTŐ:

Új kezdetre, új lökésre számíthat, ami olyan energiákat mozgósít önben, amire eddig nem is gondolt volna. Könnyen megeshet, hogy kis időre betegállományba kényszerül. Lehet, hogy nem is önmaga miatt, hanem a családban szorul valaki segítségre.

HALAK:

Igen fontos lesz a pénz a hónapban, most minden az anyagiak körül fog forogni. Ráadásul olyan, nem várt kiadásokkal is számolnia kell, amire nem is gondolt volna. Egy régi ismerősével újra felveszi a kapcsolatot, hátha a segítségére tud lenni.


írta: Kiss Noel, Arcanus

0 comments:

Megjegyzés küldése