Pages

2019. augusztus 12., hétfő

Augusztusi varázshoroszkóp

Kos:
Uralkodó bolygója a Szaturnusszal kerül szembenállásba.
A két bolygó nehéz aspektusa miatt most még nehezebb lehet a kommunikáció és az összpontosítás.

Rák:
A jegyében járó Mars a Szaturnusszal és a Plútóval is szembenállásba kerül.
Ez a hatás felgyorsíthatja a szervezet működését. A két tüzes bolygó konfliktusa sok hőt termelhet.

Mérleg:
A Neptunusz a kedvező változásokra teremti meg a lehetőséget, de csak ha hajlandó is élni vele. Ha azonnal bármi negatív történik, akkor azt vegye komoly felszólításnak a változtatásra! 

Szűz: 
A nagyfeszültségű fényszögek talán éppen az ön csillagjegyét érinthetik a legerőteljesebben. Egyszerre boldog és boldogtalan. Legfőbb ideje lenne végre szabadságra menni.

Bika:
Az Uránusznak a Jupiterrel alkotott fényszöge továbbra is sok váratlan helyzetet teremthet, elsősorban a munkája terén. Ezért mindig legyen óvatos és körültekintő.

Oroszlán:
Uralkodó bolygója, a Szaturnusszal és a Neptunusszal alkot tartós kedvezőtlen fényszöget. A két nagyon ellentétes hatású bolygó kapcsolódása sok problémát okoz. Az ellentétes lelki késztetések aggodalmaskodóvá, idegessé, zavarttá tehetik önt.

kép.png


Skorpió:
Uralkodó bolygója a Nappal és a Marssal is fényszögben áll ebben a hónapban. 
A két tüzes bolygó hatására a tűz az ön szervezetében is megnövekedhet. Akár valamilyen vírusfertőzés vagy napszúrás miatt.

Vízöntő:
A Mars savasító hatásával továbbra is számolnia kell. Meglepő módon azonban a nyári melegek ellenére is meghűléses betegségek okozhatnak gondot önnek.

Ikrek:
A jegyébe lépő Vénusz egy igen kedvező, s a Neptunusz fényszöge miatt nagyon szerelmes időszakot hoz el az életébe. A randevúkra jó lehet ez a hónap. Az egészsége érdekében is sokat tehet. 

Bak:
Uralkodó bolygója a legrosszabb helyzetben áll,a mi nehézkesebbé, meggondolatlanabbá, esetenként gátlásosabbá is teheti önt. Kerülje mindenképp a negatív embereket!

Nyilas:
Lassan az ön bolygója is a legrosszabb helyzetbe fog keringeni. 
Hatására hajlamos lehet legyengülésre, a szervezet lanyhábban működhet. A napozás sok jót tehet magának!

Halak: 
Uralkodó bolygója a Vénusszal és a Marssal áll kapcsolatban a hónapban: a szerelem szinte kötelező igényként lép fel az életében. Az étkezésekben nagyobb meggondoltságra kell törekednie, elkerülve a gyomorrontást.




kép.png 

Írta: Kiss Noel, Arcanus

0 comments:

Megjegyzés küldése