Pages

2018. január 21., vasárnap

Év elejei horoszkóp

KOS
Aktivitásod az év vége közeledtével sem csökken. Minden energiáddal a szép és esztétikus dolgok megvalósítására törekszel. Az ünnepek hozhatnak egy kis feszültséget, de az új évben ennek már nyoma sem lesz. Ahogy elindul a január, a hivatásod területére helyezd a hangsúlyt. A Bak jegyében járó Nap és a Szaturnusz még a legtávolabbi célt is elérhető közelségbe hozza.
BIKA
Nyugalomra lesz szükséged. Párkapcsolatod lehet az a terület, ahol ezt meg is találhatod. Az ünnepek alatt valaki vitát provokál, de ne vedd fel a kesztyűt. Egy szeretetet adó partner ebben is segíthet. A Nap és a Jupiter szerencsés kapcsolata februárra túlságosan ellazíthat. Különösebb probléma mégsem lesz belőle. Előtérbe kerülhet végre egy olyan oldaladat is, amely eddig rejtve maradt.
IKREK
Tedd jelmondatoddá, hogy a kevesebb több. Ne fecsegj feleslegesen, és ne akard mindenből kivenni a részed. Kapcsolataidban mindenképpen szerepet kap a kreativitás. Ne siettesd a dolgokat! Az új zodiákus jegybe lépő Szaturnusz hosszú időre ráirányítja a figyelmedet a felelősség kérdésére. Ahogy haladunk az évben, annál inkább érzed, hogy valaki utat akar mutatni.
RÁK
Számodra az év vége és az újév kezdete elhozza a beteljesülést. Bármi, amiért hosszú ideje dolgozol, most annyira közel kerül hozzád, hogy kitapinthatóvá válik. Eredetiséged, kreativitásod fantasztikus magasságokba emel. Sok erőd lesz az esetleges vitás kérdések rendezéséhez, és végre az önbizalmad sem hiányzik. Merj bátran a külvilág elé állni. Ötleteidet és kitartásodat jutalom várja.
OROSZLÁN
Az ünnepi készülődést és a szilveszteri vendéglátást is komolyan veszed. Megadod a módját az ünnepnek. Elegáns társasági eseményt szervezel az év végére. Ezek a napok jó gyakorlásnak bizonyulnak, mivel az új évben elsősorban a szervezői tehetségedre lesz szükség. Január még a tapasztalatszerzés ideje, de februárban indulhat a megvalósítás.
SZŰZ
Kapcsolatok, barátságok tekintetében tele vagy idealizmussal. Sokat teszel azért, hogy a barátságok megmaradjanak, és az új ismerősök is a legjobb véleményt alakítsák ki rólad. Az új évben, ha lehet, még az eddiginél is pontosabb és megbízhatóbb leszel. Szigorúságod kevésbé lesz feltűnő. Uralkodó bolygód, a Merkúr felszínre hozza a humorodat. A nehezebb helyzetek is könnyűvé válnak.
MÉRLEG
Az év vége közeledtével vonzónak találod a társasági programokat. Párkapcsolatban élők, mielőtt igent mondanak egy meghívásra, beszéljék meg a partnerükkel. Az előrelátó tervezés sok konfliktustól menthet meg. Az új évben hiszékeny és idealista lehetsz. Különösen pénzügyek területén legyél körültekintő. Ne vegyél fel kölcsönt, még akkor sem, ha kecsegtető az ajánlat.
SKORPIÓ
Két olyan égitest is helyet kap a születési jegyedben, melyek sokat lendíthetnek előre a személyiséged fejlődésében és az elhatározásaid megvalósításában. A lassú Jupiter még egy évig igyekszik harmonikussá tenni az életedet. Jelenleg egy kis álmodozást is megenged neked. A Mars a fizikai erődet növeli. Ha újévi fogadalmadban szerepel a sport, most sikerrel vághatsz bele.
NYILAS
Energikusnak érzed magad. Tele vagy szebbnél szebb elképzelésekkel, de sajnos nem méred fel a valódi lehetőségeidet. Teljesítőképességedre is inkább a visszafogottság jellemző. Az év vége általában számvetésre készteti az embereket. Neked sem ártana egy kissé magadba szállni. Az új évben elsősorban a pénzszerzés lesz számodra fontos, de mindez kizárólag kemény, céltudatos munkával lehetséges.
BAK
Születésnapi ajándékod, hogy a gátló, ugyanakkor bölcsességet és kitartást hozó Szaturnusz a születési jegyedbe lép. Itt jól érzi magát és képes arra, hogy bár megkövetelve a kemény munkát, sikerre vigye a terveidet. Az újévet nagy lendülettel indítod, de hamarosan elfáradsz. Fontos, hogy idődet olyan emberek társaságában töltsd, akik szeretnek és inspirálnak. Kreativitásod és kitartásod határtalan.
VÍZÖNTŐ
Mire eljön a születésnapod, túl leszel egy kissé kaotikus évvégén, és ha szemfüles vagy, már pontosan tudod, mi is az új célod. Ez nem csak múló év eleji fogadkozás. Van valami, amihez komoly tehetséged van. Már csak bátorság és elhatározás kell, hogy a nyilvánosság elé tárd. Olyan hetekkel indul az év, amikor minden szokatlan területen sikerrel méretheted meg magad.
HALAK
Távoli célok, mesés vállalkozások foglalkoztatnak. Egy kicsit vedd lassabbra a tempót. Tűzz ki apróbb célokat, és azonnal élvezheted a megvalósulás mámorát. Februárra az égitestek többsége melléd áll. Különösen akkor lehetsz eredményes, ha társakat is elfogadsz magad mellé. Az év első szakaszában inkább idegenek lehetnek a segítségedre. A családtagokat kezeld lazábban.
Írta: Hajnal Lavender. Solaris. 2. évfolyam.

0 comments:

Megjegyzés küldése