Pages

2017. december 3., vasárnap

Varázshoroszkóp

Kos

A Kosok szeretnek mulatni és erre a karácsony mindig jó alkalmat biztosít, azonban az, hogy az ünnepek milyen hatással lesznek rájuk, a legdominánsabb tulajdonságaiktól is függhet. Hiszen egy Kos lehet kalandvágyó és energikus, de önző és lobbanékony is. Ha idén rossz passzban várják az ünnepet a Kosok, sajnos más karácsonyát is könnyen megkeseríthetik, azonban ha pozitív hangulatban vannak, az egész környezetükre és családjukra is átragad ez a hozzáállás és igazán felejthetetlen lesz a karácsony. Most még van esély, hogy válasszanak.

Bika

A Bikák elhatározták, hogy idén átadják magukat az ünneplésnek, lesz, ami lesz, de ehhez szükségük lesz egy kis rugalmasságra. Nem elég, hogy annyira feldíszítik a lakást, hogy mindenki ámuljon a dekoráción, arra is szükség lesz, hogy belül átadják magukat az ünnep hangulatának. Ha rossz passzban vannak, akkor bármennyire görcsösen ragaszkodnak az ünnephez, könnyen csalódás lehet a vége. Próbáljanak meg lelassítani és átgondolni, hogy mire vágynak idén.

Ikrek

Mivel az Ikrek imádják a társaságot és szeretnek beszélgetni, a nagy családi ünnep mindig várva várt esemény számukra. Az ünneplő Ikrek hangulata általában ragadós és mivel jellemzőn tele vannak lendülettel, szellemesek és viccesek, a karácsonyi hangulat igazán nekik való. Kettős személyiségük azonban akár oda is vezethet, hogy túl nyíltan mondják ki, amit gondolnak és ez bizony konfliktust okozhatnak az ünnepi asztalnál. Ne tegyenek fel kínos és kellemetlen kérdéseket a családtagjaiknak, csak élvezzék az ünnepet, és ne ítélkezzenek.

Rák

A Rákok imádnak gondoskodni szeretteikről, ami azt is jelenti, hogy az ünnepi időszakban mindent szeretnek kézben tartani és elintézni úgy, hogy a többiek már csak élvezzék ezeket a napokat. Idén talán megpróbálják majd egyedül levezényelni az egész karácsonyt, főzéssel, dekorációval, ajándékokkal, és szívük szerint vendégül látnák az egész családot. Fordítsanak azonban kellő időt a pihenésre is, mert bár akkor érzik magukat igazán elemében, ha náluk van a gyeplő, ha túlhajtják magukat, kellemetlen élménnyé válhat számukra az idei ünnep.

Oroszlán

Az Oroszlán többnyire az, aki táplálja a tüzet az ünnepek alatt. Lelkes és nagylelkű, kreatív és teli van ötletekkel, hogy mivel és hogyan szerezhetne örömet a szeretteinek. Idén azonban az apátia is felütheti a fejét a jegy szülötteinél, így ha nem szeretnének az utolsó pillanatban kapkodni, vagy elrontani az egész karácsonyi szezont saját maguk számára, akkor jobb lesz, ha időben elkezdik a készülődést. Írjanak listákat, gondolják végig a teendőket és ne halogassanak!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei mint mindenben, az ünneplésben is a tökéletességre törekszenek. Az ő fejükben a karácsony is pontos terv szerint halad, amelytől nem lehet eltérni. Ha valaki a családjukból vagy a környezetükből nem igazán adja át magát a karácsony szellemének, a Szűz jegyűek szinte személyes sértésnek veszik. Próbáljanak nem rágörcsölni a díszítésre, a hibátlan ételekre és főleg ne boruljanak ki egy-két morzsa vagy egy feldöntött pohár miatt. Inkább nevessenek rajta, hiszen egy kis malőr nélkül nem teljes a karácsony.

Mérleg

A Mérlegek a romantika nagy rajongói és az ünnepeket is rózsaszín szemüvegen keresztül látják. A szezont karácsonyi zenével és filmekkel kezdik, otthonukat pedig teljes ünnepi díszbe öltöztetik. Kérjenek segítséget a dekorációhoz, mert saját bizonytalanságuk elveheti a kedvüket, és még egy egyszerű égősor felrakása is stresszt okozhat számukra, együtt azonban vidám program lesz belőle. Az ajándékötleteiket osszák meg párjukkal vagy családjukkal, így nem kell az utolsó pillanatig aggódniuk, hogy jól döntöttek-e és főleg: véssék az eszükbe, hogy a karácsony lényege nem az ajándék, a szándékot mindenki értékelni fogja. Figyeljenek rá, hogy ne essenek túlzásokba.

Skorpió

A Skorpió nagyon hálás karácsonyi vendég, mindenki szereti a társaságát, amely szinte mágnesként vonzza az embereket, így idén is sok helyre várják vendégségbe. Csak azokat a meghívásokat fogadják el, ahol őszintén együtt tudnak örülni az ünnepnek és nincs feszültség a láthatáron, mert az könnyen komoly vitához vezethet, amely akár az újévre is áthúzódhat. Van az úgy, hogy a legjobb út a konfliktus megelőzése és nem a saját igazunk bizonygatása.

Nyilas

A Nyilas jegy szülötteinél mindig félig teli van pohár, pozitív hozzáállásuk pedig az év végén sem hagyja el őket. Ne legyenek azonban felületesek, attól, hogy hajlamosak csak a jót meglátni, nem szabadna átsiklaniuk a fontos részleteken, amelyek talán nincsenek a kedvükre. Ők azok, akik mindig kész vannak egy kis kalandra vagy egy utazásra, ez az ünnepek táján sincs másképp, így könnyen lehet, hogy még az évvége előtt sor kerül egy kisebb útra, de legalábbis egy konkrét tervre vagy meghívásra.

Bak

A Bakokra mindig lehet számítani, ha egy kis humorra vagy jókedvre van szükség, de idén nem biztos, hogy akkora lelkesedéssel várják az ünnepeket, mint általában. Ne engedjék, hogy a fáradtság vegye át a hatalmat a hangulatuk fölött és próbáljanak december elején a pihenésre is időt szánni, hogy az ünnepeket már harmóniában és nyugalomban tölthessék. A szarkazmusuk nagyon szórakoztató lehet, főleg ha megtalálja a közönségét, de vigyázzanak, hogy kivel szemben használják. Könnyen megbánthatnak valakit, a békülés pedig mindig komoly kihívást jelent a Bakok számára.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülöttei szeretnek a saját tempójukban, a saját ritmusukban haladni és nagyon nehezen viselik, ha valaki keresztülhúzza a számításaikat. Ne vegyenek személyes sértésnek néhány támogató és segítő szándékú megjegyzést, egyszerűen lépjenek túl rajta, különben megkeseríthetik a saját ünnepüket. Az év utolsó pár hetében, így a karácsonyi főzés és ajándékozás alkalmával is lesz lehetőségük megmutatni egyéniségüket. Hallgassanak a megérzéseikre, ne engedjék befolyásolni magukat és a terveiket, idén karácsonykor végre saját magukat és szűk családjukat tegyék az első helyre, ne a kívülállók véleménye határozza meg a napjaikat.

Halak

A Halak igazán jól értenek hozzá, hogyan lépjenek ki egy kicsit a valóságból a saját, külön világukba, mikor arra van szükségük. Az ünnep tökéletes alkalmat kínál arra, hogy megteremtsék saját kis békéjüket, ahol semmi rossz nem történhet és ahol nincs veszekedés vagy idegeskedés. Idén megvillanthatják tehetségüket az ünnepek során, a karácsonyi asztalon, a fa alatt, de a lakás dekorálásakor is engedjék szabadon fantáziájukat, bármihez nyúlnak, az sikert fog aratni a családjuk és a szeretteik körében.

Üdvözlettel: Hajnal Lavender. 2. évfolyam. Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése