Pages

2017. december 24., vasárnap

Karácsonyi készülődés

Elérkezett az évnek azon időszaka, amikor varázs és mugli világban is a szeretet ünnepét ünneplik. A Karácsony mindenhol nagyon fontos időszak, ilyenkor az emberek is jobban figyelnek egymásra. Bár egész évben ezt kellene tenni, mégis ilyenkor fokozódik jobban a figyelem a másik iránt. Ilyenkor az utcákat, a tereket, a házakat, az épületeket különböző fényekkel, díszekkel csinosítják ki. Az otthonokban béke, melegség, szeretet költözik. A Karácsonyt megelőzi a várakozás időszaka, amikor is készülünk az ünnep várására. Gyertyákat gyújtunk koszorúkon, és bár a mugli világban terjedt el, a varázsvilág is hordozza azokat az értékeket, amiket ez az időszak jelent. Én magam is készítettem koszorút, amin a 4 gyertya fénye világít minden vasárnap eggyel több. A Karácsonyra készülődés mindenki számára legyen meghitt, békés, a szeretteink körében. A varázsvilágban azért látványosabb dekorációkat lehet látni, különböző varázslatok segítségével, de szerencsére ezek is tükrözik a "Karácsony szellemét". 

Kedves Olvasóink! Végezetül fogadjanak Tőlem egy kis karácsonyi idézetet, ezzel kívánok Minden Kedves Olvasónak, Szerkesztőtársamnak és természetesen családjaiknak Békés, Boldog, Szeretetben teli Karácsonyi Ünnepeket! :) 


“A karácsony meglengeti a varázspálcáját, és onnantól minden puhább és gyönyörűbb.”
 (Norman Vincent Peale) 


„Karácsonykor az ember mindig hisz egy kissé a csodában, nemcsak te és én, hanem az egész világ, az emberiség, amint mondják, hiszen ezért van az ünnep, mert nem lehet a csoda nélkül élni.”
(Márai Sándor) 


írta: Hajnal Lavender. 2.évfolyam. Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése