Pages

2014. december 14., vasárnap

Susan Grenett- Bájitalok A-tól Z-ig

A Merlin díjas, Feketemágia-ellenes Liga becsülendő tagja, Susan Grenett legújabb könyve a napokban került publikálásra. Susan, elhatározta, hogy egy könyvbe gyűjti össze a létező leghasznosabb bájitalokat, a siker érdekében pedig saját megjegyzései is olvashatók a könyvben. Madame Grenett, nagy munkát fektetett a könyvébe, hiszen a receptgyűjtemény az őskorból indul és egészen a mai korig tart. 

A könyv tartalma a mágia minden ágát tartalmazza, ki-ki megtalálhatja benne a neki való recepteket. Susan törekedett a körültekinthetőségre, így fejezetekre bontotta a könyvet. Szerelem, Szerencse, Tudás, Boldogság, Bánat, Halál-olvasható a tartalomjegyzékben. A könyvet egyaránt ajánlja az író, az R.B.F. illetve R.A.V.A.SZ. vizsgákra készülőknek, Bájitaltan tanároknak és nem utolsó sorban, a mágia hétköznapi embereinek. A receptgyűjteményt 2014 legsikeresebb könyvének jósolják, remélhetőleg igazuk lesz. A Bájitalok A-tól Z-ig 20 galleonba, 11 sarlóba és 3 knútba kerül. Az írónő, 2015. január 5.-én dedikálást tart a Czikornyai és Patzában, 14:00-tól. 

A tartalomjegyzék, a cikk alján látható:
„Érdekelnek a legfrappánsabb receptek? Akarod olvasni, Merlin receptjeit? Magasabb szintű bájitaltan tudásra vágysz? Akkor olvasd el Susan Grenett- Bájitalok A-tól Z-ig című könyvét. A 2012-es év legokosabb és legáttekinthetőbb könyvét tartod a kezedben. Lapozd át a varázsitalok tartalmának áttekintéséért. Szerelem, Szerencse, Tudás, Boldogság, Bánat, Halál, mint látod a tartalomjegyzéken. Madame Susan, alapos munkát végzett az őskortól a jelen korig feltérképezte a bájitalokat. R.B.F. illetve R.A.V.A.SZ. vizsgák esetén, 100%-os siker! Élj az ajánlattal, csak 20 galleon, 11 sarló és 3 knút!„

írta: Mike Halsey

0 comments:

Megjegyzés küldése