Pages

2010. október 25., hétfő

Hogyan keress sok pénzt?



A születésnapod megmutatja, hogyan állsz a pénzhez, és hogy milyen munkával tudod a legtöbbet kihozni anyagilag az életedből. Ha a számoddal passzoló munkát végzed, nemcsak örömtelibb lesz az életed, de szinte mágnesként vonzod magadhoz a pénzt.

Az anyagi jóléthez fontos tehát, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő, személyiségünkhöz passzoló munkát, hiszen az örömmel végzett munka mindenféle erőlködés nélkül vonzza a pénzt.



1- ha 1-én, 10-én, 19-én, 28-án születtél
Számodra egyértelműen az egyéni vállalkozás, vagy valamilyen kötetlen munkahely a legmegfelelőbb, mivel oly mértékben éled meg kényszerként a munkahelyi kötöttségeket, hogy szinte száz százalékosan leblokkolod a kreatív energiáidat, ezzel együtt a pénz szabad áramlását. Maximálisan törekedned kell a szabadságod kivívására, illetve a független munkakörülmények megteremtésére. Elég céltudatos, ambiciózus és tettre kész vagy ahhoz, hogy megteremtsd a feltételeket az egyéni vállalkozásodhoz, csak a bátorságodat kell összeszedned ahhoz, hogy belevágj. Fokozottan ügyelj arra, hogy folyamatosan továbbképzed magad, és engedj elég teret a kreativitásodnak, így a piaci versenyben mindig egy lépéssel előbbre leszel a konkurenseknél. Ha így teszel, akkor nagy valószínűséggel soha nem lesznek anyagi gondjaid.


2- ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én születtél
Az a típus vagy, aki szeret beosztottként dolgozni, mert nem nagyon bírod a túlzott felelősséggel járó stresszt. Ha vezetői pozícióba kerülsz, teljesen lemerülnek az energiatartalékaid a sok stressztől. Jobb, ha inkább egy középvezetői, vagy bármilyen alkalmazotti állást vállalsz el, ahol a döntések terhe nem téged nyom. Ráadásul, ha saját vállalkozóként próbálkozol, az a veszély is fennáll, hogy nem elúszol az idővel, szétesel a szervezésben. Jobban fekszik neked a jól körülhatárolt feladatkör és a biztonságot nyújtó multi szárnyai alatt dolgozni. Mivel jó csapatjátékos vagy, általában szeretnek a munkatársaid és a feletteseid. Ügyesen tudsz jó hangulatot, kellemes légkört teremteni a munkahelyeden. Számodra ez a megfelelő pénzkereseti megoldás.


3- ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án születtél
Igazi életművész vagy, aki a sajátos ötleteivel teremti elő a megélhetésre az anyagi feltételeket. Sokoldalú vagy, aki mindig kitalál valamit, amiből pénzt tud csinálni. Nem feltétlenül a megszokott módját választod a pénzkeresésnek, de neked mindig bejönnek az ötleteid. Lehet, hogy egyik nap kitalálod, hogy gyerekek szobáját alakítod át úgy, hogy mesefigurákat festesz a falra, vagy elmész jógaoktatónak, utcazenésznek, mindig tele vagy újabb és újabb ötletekkel. Sajnos hajlamos vagy arra, hogy félbehagyd a terveidet, így előfordulhat, hogy a következetesség hiánya miatt átmenetileg pénzzavarba kerülsz. Ha azonban nem adod fel, és a céljaidat kitartással megvalósítod, akkor nem kell attól tartanod, hogy hiányt kell szenvedned bármiben. Alapszabály, hogy merj változtatni és enged szabadjára a fantáziádat. Akkor leszel sikeres.


4- ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én születtél
Nálad a kulcsszó a kitartás. Ha megfogod a munka végét, és emberesen odateszed magad, akkor a határ a csillagos ég. Lehet, hogy kezdetben úgy érzed, többet kell dolgoznod másoknál, de ennek előbb, vagy utóbb beérik a gyümölcse. Életed második felében már biztos nem kell nélkülöznöd. A másik fontos dolog, amit szem előtt kell tartanod, az a tisztesség. Ha szerencsejátékozol, vagy kockázatos befektetésekkel próbálkozol a nagy haszon reményében, akkor mindenedet elveszítheted. A könnyű utat kereső, vagy munkakerülő 4-esek életük végéig anyagi gondokkal küzdenek, de a szorgalmas és dolgos 4-esekre anyagi jólét vár. A döntés a te kezedben van.


5- ha 5-én, 14-én, 23-án születtél
Szerencsés vagy, hiszen a pénz szinte csak úgy magától áramlik feléd. Legalábbis a kívülállók mind ezt gondolják. Valójában azonban a bőség benned van, és nagyvonalúságod visszaszáll rád. Szinte bármibe is fogj, szerencsésen alakulnak a dolgok, és pénzügyi szempontból mindig jól jársz. A szerencséd motorja a rendíthetetlen optimizmusodban és lelkesedésedben rejlik. Mindenhez úgy állsz hozzá, hogy sikerülni fog. A pozitív gondolkodás képessége veled született adottság. Bármire vágysz is, nemsokára jön egy lehetőség, mely segítségével valóra válthatod, amit kigondoltál. A sikerhez azonban nyitottnak és ébernek kell maradnod, hogy észrevedd a kínálkozó lehetőségeket. Van olyan 5-ös szülött is, aki rendre elsétál a szerencséje mellett, mert nem elég rugalmas és nyitott. Fontos szem előtt tartanod, hogy akkor tudod igazán kiaknázni a bőségkosarat, ha utat engedsz az állandó változásnak, ha mindig képes vagy megújulni, illetve meglovagolni az aktuális trendeket. Járj mindig nyitott szemmel, és soha nem lesznek anyagi gondjaid.


6- ha 6-án, 15-én, 24-én születtél
Ez a szám nem feltétlenül számít szerencsésnek az anyagiak szempontjából, hiszen a szolgálat száma a 6-os. Belső indíttatásod révén valószínűleg olyan szakmát választasz, ahol másokon segíthetsz. A szolgálat útja pedig nem összeegyeztethető az anyagi haszonnal. De a 6-os nem is vágyik gazdagságra. Legfontosabb számára, hogy olyan munkát végezzen, amiben örömét leli, és értelmesnek találja. Az értékrendjük alapvetően az emberiesség és mások életének jobbá tételéről szól. Saját igényeiket, vágyaikat hajlamosak háttérbe szorítani. Akkor teszed jól, ha a szíveddel keresel pénzt, és nem anyagi érdekek motiválnak. Lehet, hogy nem leszel dúsgazdag, de van, ami ennél sokkal fontosabb: a lelki értékek, a kiegyensúlyozottság és a boldogság. Ha mindig a szívedre hallgatsz, akkor olyan lehetőségeket találsz, melyek lelkileg is kielégítenek és megfelelő anyagi juttatással járnak.


7- ha 7-én, 16-án, 25-én születtél
7-esként valószínűleg elítéled a gazdagságra való törekvéseket. Számodra sokkal fontosabb a tudás, amit életed során szeretnél minél nagyobb mennyiségben megszerezni. A vagyon egyértelműen másodrangú a számodra. Energiáid legnagyobb részét önmagad képzésére és a tanulásra fordítod. A tudás azonban köztudottan a legjobb befektetés, így önkéntelenül is később a megszerzett tudásodat sikerül pénzre váltanod. A te utad tehát elsősorban a tanulás, ami elvezet majd olyan lehetőségekhez, melyekkel elegendő anyagi haszonhoz juthatsz. Jobban teszed, ha nem is veszed számításba az anyagiakat, hiszen ha azzal foglalkozol, amit igazán szeretsz, akkor kimagasló teljesítményt nyújtasz, amivel észrevétlenül is bevonzod a pénzt az életedbe. A 7-es egyértelműen intellektuális szám, akkor jársz tehát a legjobban, ha szellemi kapacitásodat maximálisan kiaknázod.


8- ha 8-án, 17-én, 26-án születtél
A számok közül a 8-asnak van a legjobb híre pénzügyi szempontból. Született üzletember vagy, akinek remek jó orrod van az anyagi haszon kiszimatolásához. Szinte magnetikusan vonzod magadhoz a pénzt és a jó üzleti lehetőségeket. Mivel igen tettre kész és céltudatos is vagy, addig küzdesz, amíg el nem éred a magad elé kitűzött céljaidat. A 8-as problémája, hogy könnyen a pénz bűvöletébe kerül, hiszen hamar rájön, milyen könnyen juthat sok pénzhez, és hogy ezáltal a világ a lába előtt hever. Ha rálépnek erre az útra, akkor kíméletlenné és öncélú érdekember válhat belőlük. Fontos a 8-as szülött számára egy emberi értékrend kialakítása, és a vágyak racionalizálása, hogy ne essen bele végleg a pénz csapdájába. Sokan csak keserű tapasztalatok árán jönnek rá az örök igazságra, miszerint a pénz nem boldogít.


9- ha 9-én, 18-án, 27-én születtél
A 9-es az emberség száma, ezért nem igazán összeegyeztethető az anyagi haszonnal. Pénzügyi szempontból akár szerencsétlennek is mondható, ám ez egy 9-es szülöttet egyáltalán nem szomorít el. Számára sokkal fontosabb, hogy mások baját orvosolja, segítsen a rászorulókon és enyhítse a szenvedésüket. Önmagát teljesen háttérbe tudja szorítani, saját vágyaival nem törődik, és akár teljes lemondásban is képes a boldogságra. Egyéni, önös célokkal nem igazán foglalkoznak. Lelki beállítottságuk arra van ráhangolva, hogy másokat támogassanak. Legtöbbjük az egészségügyben és különféle segély szervezeteknél dolgozik, akár önkéntesként is. Számukra sokkal többet jelent, ha humánus elfoglaltságot űzhetnek, mintsem hogy meggazdagodjanak.


Susan Jessica Gartner
Forrás: Női portál

1 comments:

Amy Professzor írta...

Nekem teljesen bejött, amit jósol a cikk, tényleg ilyen vagyok :)

Megjegyzés küldése