Pages

2010. október 11., hétfő

Hány szám van köztetek?



Amikor két személy találkozik, majd szorosabb kapcsolatba kerülnek egymással, akkor tulajdonképpen két szám kapcsolódik össze. Ez a kapcsolódás lehet harmonikus, de feszültségekkel teli is.


Ezzel a módszerrel bármilyen kapcsolatot fel lehet térképezni. A felek születési dátuma kell csak hozzá.

Így számold ki:

1. lépés
Írd fel egy lapra a születési dátumodat, majd add össze egyesével a számjegyeket.
Pl.:1976. 01. 12.
1+9+7+6+0+1+1+2= 27

Egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy a két számjegyet összeadod: 27 = 2+7=9

2. lépés
Ugyanezzel a módszerrel számold ki a párod születési számát.
Pl.: 1970.08.03.

1+9+7+0+0+8+0+2 = 27
27= 2+9


3. lépés
A nagyobb születési számból vond ki a másikat.
9-9= 0


Keresd ki a 0-hoz tartozó leírást!


0
Ez a szám abban az esetben jöhet ki, ha neked és a párodnak megegyezik a születési számotok. Ekkor az adott szám jellege erősödik fel, és mind a pozitív, mind a negatív aspektusa erőteljesen megjelenik. Fontos, hogy a partnerek ne egymásra vetítsék ki a problémákat, hanem nézzenek magukba, és a másikat egyfajta tükörként kezeljék. A másikban látott hibák ugyanis bennünk is megvannak. Ennél a kapcsolódásnál nagy hangsúly van a belátáson és a másik megértésén. Jó alkalom az önismeretre és a lelki fejlődésre. Mivel nagy az energetikai hasonlóság, ez hozhat egy harmonikus összhangot is, és boldogságot. Ez a szám összességében se nem szerencsés, se nem szerencsétlen, a partnereken múlik, hogy mit hoznak ki belőle.

1
Ez a kapcsolat egy aktív, tettre kész, energetikus jellegű kapcsolódás. Nem feltétlenül feszültségmentes, de dinamikus és izgalmas. Sok kalandban lesz részetek, az 1-es szám ugyanis dinamizmust és energiát visz a kapcsolatba. Ti aztán soha nem fogtok unatkozni, veletek mindig történik valami. Ez a szám, a célok megvalósulását is hozza, és sok lehetőséget nyújt a boldoguláshoz. Ketten együtt bármire képesek vagytok, és ha közösen fogtok valamibe, akkor képesek vagytok minden követ megmozgatni. A vállalkozó kedv is felerősödik, akár közös céget is alapíthattok, amelyet közös erővel sikerre tudtok vinni. Az 1-es szám rezgése izgalmakat, kalandokat hoz és szexuálisan is erős vonzalmat vált ki a partnerekből. Párkapcsolathoz, házassághoz szerencsés szám, és üzleti partnerek számára is megfelelő kombináció.

2
Ha két szám van köztetek, az nagyon szerencsés, ugyanis az érzelmek kapják ebben a kapcsolatban a főszerepet. A kapcsolat a kölcsönös együttműködésen alapul, mindenben támogatjátok egymást. Lelkileg igen közel kerülhettek, mert igen jól megértitek egymást, és szeretet teli légkör hatja át az együttléteket. Az intimitás mély szintjeit érhetitek el, ahol szép fokozatosan mindenkiről lehullnak a külvilágban hordott álarcok. Fontos, hogy mindig önmagadat add, és őszinte legyél, mert a 2-es rezgés ezt megköveteli mindkét féltől. Ha ezt megszívleled, akkor egy érzelmi biztonságot nyújtó kapcsolat lehet a tiétek. Ez a kapcsolat sok örömet és érzelmekkel teli pillanatot hozhat. Párkapcsolat és házasság szempontjából kedvező, hiszen mély érzelmi köteléket jelent.

3
Ha három szám van közted és a párod között, akkor egy igen impulzív együttlétre számíthatsz, ahol a kreatív energiák megsokszorozódnak. Lelkesítően hattok egymásra, így nem kizárt az sem, hogy a rég dédelgetett álmaitokat is valóra tudjátok váltani egymás segítségével. A kapcsolatot a boldogság rezgése hatja át, melyet átsző a romantika, a szerelem, az egymásért való rajongás. Ez a szám az egymásra találás érzésével színez meg bármilyen kapcsolatot, és magában hordozza a beteljesülést. Ebben a kapcsolatban meseszép élmények várnak rád, ha nem kergeted magad illúziókba, és képes vagy megmaradni a valóság talaján. A túlzott elvárások azonban megnehezíthetik a boldogság kibontakozását. Ez a szám alapvetően remek lehetőség a boldogságra, de egyben veszélyeket is rejt. A túlzott elvárások csalódáshoz vezethetnek.

4
Ha négy szám különbség van köztetek, akkor egy stabil, jó alapokra épülő kapcsolatra számíthatsz. Mindketten tisztában vagytok azzal, hogy a boldogságért meg kell küzdeni, és mindent meg is tesztek azért, hogy jó legyen a kapcsolatotok. Komoly, elszánt és kitartó energiát kölcsönöz a 4-es rezgés a kapcsolatnak, ezért mindenben számíthattok egymásra. A klasszikus „jóban-rosszban” felállásról van szó. Nem hoz felhőtlen boldogságot ez a kapcsolat, de ha megfelelő a hozzáállás, akkor komoly érzelmi kötődést hozhat, ami akár egy életre szóló kötelék is lehet. Szerencsés esetben, ebben a kapcsolatban mindenki önmagát adja. Nincsenek egymás felé illuzórikus elvárások, olyanak fogadjátok el a másikat, amilyen. A hűség is ennek a számnak az egyik adománya. Nem kell attól tartanod, hogy a külső hatások meginogtatják a kettőtök között létrejött szövetséget.

5
Ha öt számkülönbség van közted és a párod között, akkor egy kissé nyughatatlan kapcsolatra számíthatsz. Az 5-ös a szabadság száma, nem feltétlen alkalmas hosszú távú elköteleződéshez. Bizonyos értelemben a szabadságvágy és a kötöttségektől való félelem munkálkodik mindkét félben. Szeretnének kötődni egymáshoz, de valahogy a szabadság is ugyanolyan fontos, így a konfliktusok és az érzelmi viharok szinte mindennaposak ebben a kapcsolatban. Ebben a kapcsolatban azonban benne van a szárnyalás lehetősége is, ha a partnerek nem húzzák le egymást, nem erőltetik egymásra akaratukat, hanem maximális szabadságot ajándékoznak egymásnak. Fontos, hogy mindkét fél önmagára találjon, így lehetnek csak együtt boldogok. Ez a szám magában hordozza a felszabadultság érzését is.

6
Amennyiben hat szám különbség van közted és a párod között, akkor egy nagyon érzelmes, és egymás támogatásán alapuló kapcsolatban lehet részed. Odafigyeltek egymásra, és szinte lesitek a másik gondolatát. Párkapcsolat és házasság szempontjából kitűnő kombináció, de üzleti partnerek és munkatársak esetében is kedvező, hiszen a kölcsönös bizalom és a másik támogatása mindenképp gyümölcsöző együttműködést hoz. A művészet vagy a művészet pártolása központi szerepet játszhat a kapcsolatban. Megjelenik a humánum is, ami egy emberbaráti, szeretet teli, és harmonikus viszonyt jelez. Egymás támogatásán túl a pár jótékonykodásban is örömét leli. Nagy valószínűséggel találnak olyan rászoruló réteget, akinek a szívükön viselik a sorsukat, legyen ez egy kutya menhely, vagy beteg gyerekek megsegítése. Ez a kapcsolat a szív erejét hordozza magában.

7
Ha hét számkülönbség van a párod és közted, akkor egy különleges, nem hétköznapi kapcsolatban lehet részed. Valószínűleg már a találkozás is a szerencsés véletlenek összjátékaként jött létre, ami az egész kapcsolatot végig fogja kísérni. A szerencse fontos szerepet fog játszani a közös életetekben. A kapcsolatot mintha magasabb erők védelmeznék, kis túlzással együtt semmi baj nem érheti titeket. Ez a kapcsolat misztikus elemekkel is tarkított: a pár nem egyszer él át közösen megmagyarázhatatlan élményeket, ami csak még jobban megerősíti a kapcsolatot, az érzelmi köteléket, és az egymáshoz tartozást. A 7-es szám egy boldog kapcsolatot predesztinál, azonban, ha a partnerek nem ismerik fel ezt, vagy nem becsülik meg egymást, akkor sajnos nem érezteti a hatását. Ez a kapcsolat összességében szerencsés, mely a boldogságot tálcán kínálja, ha a felek képesek meglátni és felfedezni a kapcsolatban rejlő lehetőségeket.

8
Ha nyolc számkülönbség van közted és a párod között, akkor a kapcsolat jó pénzügyi lehetőségeket kínál. Nem épp a legérzelmesebb kombináció, inkább üzletfelek számára előnyös. Párkapcsolat esetén valahogy túl nagy szerepet kapnak az anyagiak, vagy az anyagiakkal kapcsolatos problémák. Általában azonban jó életszínvonalat jelez, életminőségbeli ugrást hozhat. Az anyagi biztonság megszerzése és fenntartása azonban általában túl sok energiát követel. A partnerek gyakran csak hajszolják a pénzt, és közben fennáll a veszélye annak, hogy észrevétlen kiüresedik a kapcsolat. A túlzott anyagias beállítottság, és a kifelé élés az intimitás rovására mehet. Érdemes odafigyelni erre, hogy a kapcsolat ki ne hűljön idő előtt.

Susan Jessica Gartner
Forrás: Női portál

0 comments:

Megjegyzés küldése