Pages

2018. október 10., szerda

Szurkol a Grácia



Kedves Olvasók!

A mai interjúalanyunk nem más mint, Lena Duchannes!

Hallottam, hogy a Grácia Roxfort diákjai létrehoztak egy szurkolói csapatot, mégpedig a Caminus szurkoló csapatot.

Rolcsa: Ha jól informálódtam, te lettél a csapatkapitány. Miért hoztad létre, milyen célból?
Lena: Az egyesület eredetileg házanként ment volna, de sajnos erre nem volt akkora érdeklődés, így egy összevont csapatot hoztunk létre. Elsődleges célom az volt, hogy többet sportoljunk, hisz a diákélet tele van stresszel és ezt a stresszt a sportban tudjuk levezetni, de úgy, hogy jól érezzük magunkat. Emellett szerintem ez egy plusz teret ad az ismerkedésnek, barátkozásnak.
Rolcsa: Mi a logótok? És miért az?
Lena: Szavazást indítottunk a tagok között és végül a Fikusz növényt választottuk A fikusz belső irodalmi utalás.
Rolcsa: Hogy áll a csapat?
Lena:A csapatunk még nem teljes, de igyekszünk segíteni egymást, és belerázódni helyzetbe, és remélem pár hét múlva már teljesen egy csapatként fogunk működni. Természetesen várjuk az új tagokat is, és igyekszünk nyitottak lenni, illetve minél előbb befogadni őket.
Rolcsa: Szurkolásból áttérhetnek kviddicsjatékosokká a tagok?
Lena: Természetesen, hisz az edzésen mi is jó párszor játszunk kviddicset vagy használjuk fel annak egy-egy alap elemét gyakorlás során. Hisz ha bele gondolunk, sokkal szívesebben szurkol annak az ember, akit személyesen ismer, és baráti viszony fűzi hozzá.
Rolcsa: Mik lesznek a jövőbeli törekvések?
Lena: Elsődleges célnak a csapat összeszoktatását, csapatmunka elsajátítását tűztem ki célul. Hosszú távra pedig, reméljük, hogy beindulnak a kviddics meccsek, és lesz hol megmutatnunk a tényleges tudásunk a szurkolásban, és mind az akrobatikus elemek terén.

írta: Rolcsa Potter, Caminus

0 comments:

Megjegyzés küldése