Pages

2018. október 10., szerda

Mumus az amerikai mágiaügyi minisztériumban


Az amerikai központi Minisztérium dolgozóinak alaposan meggyűlt a baja egy ravasz mumussal, aki három héten keresztül lakott a Misztériumügyi osztály nagytermében.
Nem tudni, hogy a mumus hogy került a terembe, mindenesetre valahogy mindig talált valamilyen búvóhelyet, ahol meghúzhatta magát. Sokan próbálták eltávolítani a varázslényt, melyre pár nap elteltével csak Louis-ként hivatkoztak. Valamilyen furcsa oknál fogva Louist egyszerűen képtelen volt legyőzni. Akik megpróbálkoztak vele, mind reszketve tértek vissza, és azt nyilatkozták, hogy nem akarnak beszélni az esetről.

A megrendítő kudarcsorozatnak végül egy takarító vetett véget, névleg Mr. Marc Mallard. A férfi álítása szerint sosem volt ijedős fajta, és mindig azt vallotta, hogy a munkát sosem szabad összevonni az érzelmekkel. Mr. Mallardnak sikerült teljesen a munkára koncentrálnia, ezzel elvonatkoztatva a félelmeitől, így percek alatt legyőzte a mumust, akit ezután rögtön elfogtak és elszállítottak a helyszínről.
Azóta sem tudni, hogy Louisnak hogy lehetett akkora ereje, hogy több száz dolgozóval elbánjon, mindenesetre Mr. Mallardot kitüntették a bátorság érdemrenddel, és fizetésemelést is kapott.
Írta: Ercon Black (Solaris)

0 comments:

Megjegyzés küldése