Pages

2017. január 23., hétfő

Szökött occamy

Nemrég kaptunk baglyot Norvégiából, miszerint a helyi rezervátumból megszökött egy kifejlett occamy. A hatóságok igyekezete ellenére az állat muglik által lakott területre is bemerészkedett, ahol hatalmas felfordulást okozott.

Tudomásunk szerint az occamy valamelyik vidéki falu templomában húzta meg magát, mikor rátalált az egyik pap. A férfi csodával határos módon kisebb karcolásokkal megúszta a találkozást, az illetékesek azonnal módosították a memóriáját. Sajnos azonban az állat megszökött a mágizoológusok elől. A kereső csapat vezetője, Dr. Emil Agmund a következőt nyilatkozta:
"Fontos, hogy minél hamarabb elfogjuk a szökött occamyt, főleg mivel egy nőstényről van szó, aki éppen a tojásrakási időszaka kezdetében van. Amennyiben a szabadban rakja le a tojásokat, szinte lehetetlen lesz a közelébe férkőzni. Ha pedig kikelnek a tojások is, annak végzetes következményei lehetnek."
Az állatot utoljára a tenger mellett fekvő Moss város közelében észlelték. A Varázslény felügyeleti főosztály norvég képviselője megkért minden varázslót és boszorkányt az említett területen, hogy azonnal jelentsék, ha észlelnek valamit. A hatóságok elkerítették a területet, és jelenleg is folyik a keresés.

További tudnivalók: Az occamy a Sáfrány névre hallgat, nagyjából két méteres, tollai bronzos fényűek. Vonzódik a barlangokhoz, és leginkább éjszaka aktív. Ha bárkinek értesülése van a hollétéről, sürgősen értesítse a Minisztériumot!

írta: Ercon Black (Solaris)

0 comments:

Megjegyzés küldése