Pages

2010. június 16., szerda

A tekercs esete



Tegnap értesültem róla, hogy a minisztériumi rablások megsokszorozódtak. Először a miniszter gyűrűje most pedig a Madrió tekercs.
Reggel, körülbelül 11 óra fele valaki riasztotta az Auror Biztonsági irodát. A kandallóból kilépő idegenvezető azt kiabálta, hogy nincs a helyén a varázstörténelem talán egyik legfontosabb tekercse a Madrió tekercs. Az iratot körülbelül 2000 éve készítették az inka varázslók, hogy jelezzék egy kincs helyét, amit még az óta se találtak meg. Feltételezések szerint azonban a kincs egy követ tesz ki amely minden tudást át tud ruházni viselőjének.
„A térképet valószínűleg egy olyan ember lopta el akinek van egy ötlete a kincs megtalálására. Ez azonban csak egy feltételezés” – mondta a Bűnűzési Osztály Vezetője. Tudni illik még azt is, hogy a tekercset fokozottan védték így a fosztogató valószínűleg a legjobbak közé tartozhatott.
A további hírekről tájékoztatom Önöket!

Írta: Daniel Wolf

3 comments:

Susan Jessica Gartner írta...

Hmm, ez már felháborító! Ennyi lopást! Már az aurorokban sem bízom annyira manapság. És ez a tekercslopás!? Borzalmas!

Victoria Vulpine írta...

Hmm... Engem nagyon érdekelnek a fejlemények. Még az is kisülhet belőle, hogy a rabló megtalálja a kincset, lefülelik, s így a társadalom is meg tudja, hogy hova vezet a térkép. :)

Berenice Mayflower írta...

Az lesz a tettes, aki legközelebb a Nobel-díjat kapja XD Sima ügy.

Megjegyzés küldése