Pages

2010. június 18., péntek

Melyik napon házasodj?



A dátumoknak kiemelt jelentősége van életünkben, hiszen fontos számkombinációk. Érdemes figyelembe venni a számmisztika szabályait a házasságkötéskor is, és egy szerencsés napra időzíteni a nagy eseményt.

Az esküvő napjának kiválasztásakor a menyasszony és/vagy a vőlegény születési dátumát kell alapul venni. Elég a napot figyelembe venni, a hónapnak nem fontos egyeznie. Tehát, ha a menyasszony, vagy a vőlegény 18-án született, akkor bármelyik hónap 18. napja tökéletes választás, így a személyiségének a rezgései harmonizálni fognak a házasságáéval. Szerencsésebb, ha a férfi születési dátumára esik a választás, hiszen ő veszi el feleségül a nőt, de a menyasszony születési dátuma is megfelelő.
Ha már foglaltak ezek a dátumok, akkor az is ugyanolyan jó megoldás, ha a születésnap dátumának egyszerűsített változatára tűzitek ki az esküvőt. Ha például 9-én, 18-án, vagy 27-én születtél, akkor bármelyik hónap 9-e is tökéletes megoldás. A születési dátum egyszerűsített számának megtalálásához csak annyit kell tenned, hogy a születési dátumod két számjegyét összeadod, és máris megkapod az egyjegyű számot, ami egyezik a születési rezgéseddel. (Ha 23-án születtél, akkor 2+3= 5-ös)
Az a lehető legszerencsésebb, ha a házasulandó pár mindkét tagjának ugyanaz a születési szám rezgése, és még az esküvő dátumát is sikerül erre a napra időzíteni, de ez igen ritka.


A házasság rezgésszáma
Az esküvő dátuma minden esetben ad egyfajta színezetet a házasságnak. Keresd ki az alábbi dátumok alapján, hogy a te esküvőd milyen rezgéssel rendelkezik.


1- Ha 1-én, 10-én, 19-én, 28-án születtél
Ha az esküvőd napja 1-ére, 10-ére, 19-ére, vagy 28-ára esett, akkor a házasságodat egy aktív, tettre kész, energetikus rezgés hatja át. Nem feltétlenül feszültségmentes, de dinamikus és izgalmas dátum az 1-es. Ti aztán soha nem fogtok unatkozni, veletek mindig történik valami. Ez a szám, a célok megvalósulását is hozza, és sok lehetőséget nyújt a boldoguláshoz. Lehet, hogy egy szerencsés ingatlanvásárlással egy csodaszép családi házba költözhettek együtt, amiről korábban nem is mertetek álmodni. Az utazás és szórakozás is fontos szerepet kap az 1-es rezgésszámú dátumon kötött frigy esetén, sok külföldi utat, kellemes nyaralást hozhat ez a rezgésszám. Kalandokban és élményekben gazdag, változatos eseményekkel teli házasságra számíthatsz.

2- Ha 2-án, 11-én, 20-án, 29-én születtél
Ha 2-es rezgésszámú dátum alatt mondtad ki a boldogító igent, akkor egy nagyon jó, kölcsönös együttműködésen alapuló házasság lesz a tiétek. Mindig számíthattok egymásra és a környezetetek támogatására is. Ez a házasság sok örömet és érzelmekkel teli pillanatot hoz. A 2-es szám égisze alatt még azok a párok is érzelgősebbek lesznek, akiknek a személyiség száma esetleg külön-külön nem hordozza ezt a jelleget magában. Alapvetően erős érzelmi köteléket és érzelmi biztonságot társítanak a 2-es számhoz. Szép fokozatosan az évek során egy bensőséges, és intim kapcsolattá válhat egy 2-es rezgésszámú házasság. Egymás előtt olyan rejtett titkokat is feltártok majd, amire nem is gondolnál. A 2-es szám összességében egy érzelmi mélységet ad egy házasságnak.

3- Ha 3-án, 12-én, 21-én, 30-án születtél
Egy 3-án, 12-én, 21-én, vagy 30-án köttetett házasság alapvetően egy vidám és kreatív színezetet kap. A házastársak lelkesítően hatnak egymásra, így a kreatív energiák szabadon tudnak áramolni. Nem ritka, hogy egy rég dédelgetett álmodat sikerül valóra váltani egy 3-as rezgésszámú házasságban. A párod mellett ugyanis úgy érzed, szabadon szárnyalhatsz, hogy a saját céljaiddal is foglalkozhatsz, mert neki is fontos, hogy kibontakoztasd önmagad. Ez a házasság mindenképp támogat abban, hogy önmagadra lelj, hogy megtaláld valódi önmagad. A 3-as rezgésszámú házastársak nem korlátozzák egymást semmiben, nem húzzák le a másikat, hanem támogatják egymást, hogy a saját útjukat járhassák. Odafigyelnek egymásra, és az egész kapcsolatot átszövi egy romantikus hangulat. Ettől lesz igazán boldogító ez a házasság.

4-Ha 4-én, 13-án, 22-én, 31-én születtél
Erre a házasságra nyugodtan építhetsz, a 4-es rezgésszám ugyanis bomba biztos alapot nyújt a frigynek. Nem kell attól tartanod, hogy a külső hatások meginogtatják a kettőtök között létrejött szövetséget, de ez nem jelenti azt, hogy nem kell a boldogságért megküzdeni. A 4-es rezgés egy lassú fejlődést, egy fokozatos összecsiszolódást nyújt, aminek a hatására úgy érezhetik a házastársak, hogy minél hosszabb ideje vannak együtt, annál több örömöt lelnek a házasságban. Egymás rejtett tulajdonságainak felfedezésére idő kell, de szerencsére pozitív csalódásokkal találkozhatnak a 4-es dátumon házasodó párok. Ebben a kapcsolatban az idő nem ellaposítja a kapcsolatot, épp ellenkezőleg. A sok együtt töltött idő, a közös élmények egyre közelebb hozzák a házastársakat, míg végül egy elválaszthatatlan kötelék alakul ki közöttük. A 4-es a fejlődés száma, így ez a kapcsolat folyamatosan egy pozitív fejlődésen megy keresztül.

5- Ha 5-én, 14-én, 23-án születtél
Az 5-ös szám egyfajta nyughatatlan energetikával rendelkezik, a házastársak, lehet, hogy egy idő után szűknek fogják érezni a házasság kötelékét. Az 5-ös „ne köss le, ne láncolj le!” jelszava rányomhatja a bélyegét a kapcsolatra. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy szerencsétlenek lennének az 5-ör rezgésszámú dátumok esküvő szempontjából, csupán annyit tesz, hogy a szabadság kérdése, és érzése megjelenhet a kapcsolatban. A szabadságot azonban többféleképpen is meg lehet élni, nem kell, hogy a házastársi kötelék rovására menjen. Pozitív értelemben a férj és a feleség megélheti ebben a házasságban az egyéni szabadságát, és nem kell semmiféle korlátozástól tartaniuk egymástól. Az 5-ös szabadságát mindenki egyéni értékrendje alapján éli meg, de mindenképp magában hordozza a felszabadultság érzését is, ami boldogítóan hat a házastársakra.

6- Ha 6-án, 15-én, 24-én születtél
A 6-os rezgésszámú dátum bizonyos értelemben egy humánus jelleget ad a házasságnak. A házastársak számára fontos lesz a környezetük és az elesettek támogatása. Ez a hozzáállás valamilyen formában szerepet kap a házasságban. A 6-os nagyon emberi szám, a felelősségről és a szolgálatról szól. A házastársak komolyan veszik a házastársi kötelezettségeiket, mind hűség tekintetében, mind a hétköznapi élet szintjén. Senki nem bújik ki a felelősség alól, minden problémát együtt oldanak meg. A bizalom és a lelki kötődés erős a 6-os rezgésszámmal bíró házasságoknál, így igen ritkán kerül sor válásra, hiszen a végsőkig kitartanak egymás mellett, és mindent megtesznek a konfliktusok rendezésére, illetve, hogy megőrizzék és fenntartsák a szerelmüket. A 6-os párok számára rendkívül fontos szerepe van annak, hogy kitartsanak egymás mellett jóban-rosszban. A 6-os házasságban a művészi ambíciók is termékeny talajra találnak, és kibontakozhatnak a bensőben szunnyadó képességek.

7- Ha 7-én, 16-án, 25-én születtél
A 7-es misztikus és minden tekintetben szerencsés szám, így a 7-es rezgésszámú dátumok alatt kimondott igenek mindenképp jó ómennek számítanak. A szerencse végig a házaspár mellett fog állni, és közös életükben fontos szerepet fog játszani. A házasságot mintha magasabb erők védelmeznék, kis túlzással együtt semmi baj nem érheti őket. A házasság misztikus elemekkel tarkított, nem egyszer élnek át közösen megmagyarázhatatlan élményeket, ami csak még jobban megerősíti a kapcsolatot, az érzelmi köteléket, az egymáshoz tartozást. A 7-es szám egy boldog házasságot predesztinál, amit ha nem ismernek fel, vagy nem becsülnek meg a házastársak, akkor sajnos nem érezteti a hatását. Ha azonban a kapcsolatban a szeretet és az összetartás uralkodik, akkor a szerencsecsillag felragyog, és a pár az életük során megannyi mesébe illő élménnyel gazdagodhat a 7-es szám égisze alatt.

8- Ha 8-án, 17-én, 26-án születtél
A 8-as rezgésszámú dátumokon köttetett házasságokban nagy szerepet kapnak az anyagiak. Jó értelemben hozhat jó üzleti lehetőséget, magas életszínvonalat, de gyakran előfordul, hogy az anyagi biztonság megszerzése és fenntartása túlságosan fontossá válik, ezért sok energiát követel. A házastársak csak hajszolják a pénzt, és közben fennáll a veszélye annak, hogy észrevétlen kiüresedik a kapcsolat. Nem egymásra figyelnek, hanem egyéni céljukat tartják a legfontosabbnak. A 8-as energia hozhat egyfajta egoista beállítottságot is, aminek hatására kiszolgáltatottság és függőség alakulhat ki a kevésbé önérvényesítő félben. Pozitív esetben mindenképp egy szerencsés anyagi helyzetet, magas életszínvonalat, akár fényűzést is hozhat. A 8-as szám alatt köttetett házasságokban igen ritkán fordulnak elő anyagi gondok. Általában tehetősek, vagy azzá válnak.

9- Ha 9-én, 18-án, 27-én születtél
Házasságkötés szempontjából az egyik legszerencsésebb választás a 9-e, 18-a, vagy 27-e, azaz a 9-es rezgésszámmal bíró dátumok. Ez ugyanis a teljesség száma, ami a beteljesült boldogságot hozhatja el. Az álmok valóra válnak, a vágyak beteljesülnek, a házastársak egymás oldalán úgy érzik, hazataláltak. A 9-es szám magában hordozz az összes előző rezgésszámát, így a szerencsétől kezdve, az anyagi javakon keresztül az érzelmi mélységig mindent megélhetnek a 9-es házasságban élők. Természetesen nem azt jelenti, hogy nem adódnak problémák az életükben, csupán azt, hogy megadatik a lehetőség a beteljesült boldogság megtalálására, megélésére. Minden kapcsolatban másképp bontakozik ki ez a hatás, de ha a házastársak elég érettek, akkor ez a szám földöntúli boldogság lehetőségével ajándékozza meg őket.



Írta: Susan Jessica Gartner
Forrás: Női portál

3 comments:

Berenice Mayflower írta...

Áhháá ez nagyon-nagyon jól hangzik!

"6-os rezgésszámmal bíró házasságoknál, így igen ritkán kerül sor válásra, hiszen a végsőkig kitartanak egymás mellett"

:DDD Köszi!

Susan Jessica Gartner írta...

Én is 6-os vagyok, Nic! Jó jövőnek nézünk eléve!

Victoria Vulpine írta...

Én 9-es vagyok. :D Az enyém is tetszetős. :D

,,Házasságkötés szempontjából az egyik legszerencsésebb választás a 9-e, 18-a, vagy 27-e, azaz a 9-es rezgésszámmal bíró dátumok. Ez ugyanis a teljesség száma, ami a beteljesült boldogságot hozhatja el."
,,...ha a házastársak elég érettek, akkor ez a szám földöntúli boldogság lehetőségével ajándékozza meg őket."

Megjegyzés küldése