Pages

2020. november 10., kedd

Project Power- 5 perc szupererő

Egy új drog kezd elterjedni New Orleans utcáin, és ez tényleg valami új: aki beveszi a Power névre hallgató világító tablettát, az öt percre természetfeletti tulajdonságok birtokosa lesz. Viszont, mindenkinél más és más hatást vált ki a szer, melynek lehetnek kellemetlen mellékhatásai is, például hogy felrobbansz. A szuperképességek mindig csak öt percig tartanak, kivéve, ha folyamatosan adagolod, ám a túladagolásának robbanós következményei lehetnek.



A tizenéves Robin is dílernek áll azért, hogy cukorbeteg anyját segítse. A helyi rendőrségnél dolgozó Frank, Robin visszatérő vevője, egy olyan helybéli zsaru, aki tüzet tűzzel alapon használja a drogot, hogy legyőzze a bűnözőket. Mindeközben az ex-katona, Art, a drog ranglétra fejeseit próbálja ostromolni, hogy elrabolt, kísérleti alanyként felhasznált lányát kiszabadítsa a terjesztők kezéből. A párhuzamos szálak hamar összeérnek, aminek következtében a 3 főszereplő egy csapatként küzd Art lányáért és az Erő Projekt leállításáért.


A film alapjából és ötleteiből remek filmet lehetett volna produkálni, de ezzel a sok lehetőséggel a készítők sajnos nem éltek. Több elemében is gyenge és a történetet sem komplikálták valami túl. A filmet pedig leginkább a színészek tartják egyben, pedig az ő karakterüket sem sikerült igazán kiszínezni.


Egyszer nézhetős, akció filmnek helytáll, a poénjaival megfűszerezve pedig még szórakoztatóvá is teszi magát a film. Tehát ha hirtelen ötletre vágysz, és épp nem tudod mit is nézz, csekkold le a filmet.


Bessy Whitefall, Caminus


0 comments:

Megjegyzés küldése