Pages

2019. szeptember 18., szerda

Póklovagok, Lovagpókok...?

Kedves Olvasók!
Amit a múltkor írtam Önöknek a minisztériumbeli támadásról, sajnos megismétlődött. Kétszer az Abszol úton, és egyszer a King Cross pályaudvaron csináltak felfordulást a „halálfalók”  - egyelőre nevezzük őket így, mert nem tudjuk pontosan kik ők. Az Abszol úton Madam Malkin Talárszabászatát dúlták fel, illetve egy betörtek a Czikornyai és Patzába -  láthatólag minden ok nélkül. A King Cross-on is törtek-zúztak, megállítotték az induló vonatokat, betörték a kirakatokat és a jegyárusító bódékat. Sajnos a muglik is láthatták őket, ezért tömeges amneziálást kellett végrehajtani.


A miniszter úr így nyilatkozott:
„Nagyon sajnálatos, hogy ilyen támadások történnek a társadalmunkban. Nem tudjuk biztosra mondani, mi lehet az oka, bár valószínű, hogy egy csapat gonosz varázsló hatalomra akar törni. Ezt persze igyekezzük megakadályozni, de nem tudjuk, hol fognak legközelebb felbukkanni. Emiatt fokozott védelmet állítottunk a fontos helyszínek mellé – mint például a Roxfort, vagy az Azkaban.”
Olyan híresztelések is hallatszottak, hogy Ők az úgynevezett Póklovagok vagy Lovagpókok, akik egy eddig félig-meddig titkos ellenzéki társaság tagjai. Feltehetően a halálfalók leszármazottjai. Erről is meginterjúvoltuk a miniszter urat, aki nem tartotta sokra az elméletet.
„Badarság az egész – mondta. – Póklovagok, Lovagpókok...az egész csak egy legenda. Már régen nem léteznek, nem is érdemes foglalkozni velük.”
Ki tudja még, mit hoz a jövő.
További szép napot kívánok!
Írta: Diana Whitethorn, Solaris

0 comments:

Megjegyzés küldése