Pages

2017. február 11., szombat

Horoszkóp

Kedves Kos!
A hét elején legyél türelmes! Ne sürgesd az időt, inkább kösd le az energiáidat azzal, hogy végre kipolírozod a régóta porban úszó seprűdet, s szánsz egy kis időt testmozgásra. A kviddics pálya mindenki előtt nyitva áll, de ne akkor menj amatőrön röpködni, mikor egy csapat gyakorol, mert ez a helyzet konfliktus forrása lehet.
Egy boszorkány a segítségedre fog szorulni egy olyan bájital elkészítésében, amelyről még sosem hallottál, mégis a kisujjadban van a megoldás. Ezt pedig értsd szó szerint… Bár én megfontolnám a helyedben, hogy megéri-e egy ujjad feláldozni…
A hét közepén már fel leszel dobódva, ekkor arra kell ügyelned, hogy ne legyél Gróp a varázsüvegboltban, vagyis se akarva, se akaratlanul se bánts meg senkit. Főleg a hozzád közel állókat ne!
Ha van párod, akkor rá különösen vigyázz! Egy tündérmanó raj kiszemelheti őt magának, s veszélyes helyzetbe keverhetik, amely akár igen nagy anyagi kárt is okozhat neked.


Kedves Bika!A hét legeleje rendkívül eseménydús lesz. A Roxfortban új feladatokat sóznak a nyakadba. Lehet, hogy az elején még zavaros lesz a helyzet, de ne idegeskedj, mert hamarosan ki fog tisztulni a kép.
A folytatásban kiderül, hogy egy mugli szeretetteljesen támogatni próbál téged. Ez megtisztelő és erőt adó lesz számodra, ha nincsenek előítéleteid, ha viszont nem vagy empatikus, akkor igen sok bosszúságot okoz neked ez a helyzet.
A hét második felében újabb segítséget kaphatsz egy befolyásos varázslótól, akiről meglepetten tudod meg, hogy a Minisztérium nagybecsű tagja. Ne szégyellj élni ezzel a lehetőséggel!
A hétvégén remek passzban leszel. Nagyszerű alkalom lesz ez a két nap egy rejtvény megfejtésére, amire a Grácia Roxfort egyik alagsori folyosóján bukkanhatsz. Vidd magaddal legjobb barátaidat is!

Kedves Ikrek!

Szerencsére nem ijedsz meg az új helyzetektől, sőt ha jó passzban vagy, akkor még élvezed is. Ez most jól fog jönni, mert ez a hét sok újdonságot tartogat a számodra, különösen a Sötét Varázslatok Kivédése órákon kell odafigyelned. Fogadj mindent derűvel! Lásd meg, hogy mindez neked kedvez!
A hét közepén összetűzésbe kerülsz egy professzorral. Kellemetlen beszélgetésre kell számítanod, de kivételesen próbáld meg visszafogni magad.
A hétvégén add át magad a pihenésnek! Lazíts, és csak azt csináld, amihez kedved van! Tudom, hogy ez neked nehezen megy, de saját érdekedben húzódj el a Bájitaltannal foglalatoskodó vastag könyvektől, s arra is ügyelj, hogy kikkel találkozol! Keresd azoknak a barátaidnak a társaságát, akikkel lehet nevetni és viccelődni!


Kedves Rák!Kicsit rosszul indul a heted, de minden rendben lesz, ha nem ijedsz meg az utadba bocsátott rosszindulatú átoktól. Hidegvérrel állj hozzá az átoktöréshez, s erős koncentrálással könnyedén túlléphetsz rajta. Ha nem sikerült félretenned indulataid, akkor kér segítséget! Ne fogj ilyen esetben egyedül hozzá, különben még nagyobb gondot okozol magadnak.
Az átok megtörése után megfordul a szerencséd, s minden vágyad teljesülhet, ha meglátod a lehetőségeket. Ha utadba kerül egy házimanó, ne hajtsd el! Fontos információkkal szolgálhat számodra.
A hétvégén álmodozz kicsit! Képzeld el, hogy felfedezőútra indulsz Erdélyben, s egy új, mágikus növényre lelsz. Talán ez nem is csak álmodozás? Ki tudja mit tartogat számodra a jövő hónap…

Kedves Oroszlán!

Kellemesen, de számodra túl eseménytelenül kezdődik a hét. Ne türelmetlenkedj, mert hamarosan rengeteg dolgod lesz! A hét közepén hivatalos, jogi ügyek, külföld, tanulmányok, utazások valamelyike vagy közülük több is „megtalál”, szóval nem lesz időd unatkozni. Mielőtt beleugranál a feladatokba, készíts fontossági sorrendet, és eszerint haladj! Szerencsére rengeteg energiád lesz, így mindennek a végére tudsz járni. Nem kell sietned, mert a kapkodás csak lassít. A hétvégén lesz mit kipihenned. Válassz olyan kikapcsolódást, amely nem fáraszt, de nem is hagy eltunyulni! A sport, a kirándulás vagy más aktív szabadidős program jót fog tenni testednek-lelkednek…

Kedves Szűz!

Nagyon mozgalmasan indul a heted. Úgy tűnhet, hogy minden hozzád hasonló korú boszorkány vagy varázsló veled akar randizni. Próbálj meg kicsi időt szakítani mindegyikükre! Vedd megtiszteltetésnek, hogy téged keresnek meg! A mostani héten még szerelmi bájitalra sem lesz szükséged, hogy elcsavard valaki fejét.
Legyél végtelenül türelmes és elnéző! Egy közeli barátod segítséget kér tőled a Levicorpus bűbáj megtanulásában, de szegény nagyon ügyetlen. Ha kisegíted, akkor hamarosan számíthatsz rá, hogy nagy bajból fog kihúzni téged, ha nem, akkor számolj a következményekkel.
A hét közepén vigyázz a pénzedre és egyéb értékeidre! Valaki rád akar sózni egy agyserkentő szert, amely vizelet és durrfarkú szurcsók-nyálka keveréke. Ugye nem szeretnéd, ha minden reggel ebből innál meg egy korttyal? Figyelj oda, ne hagyd magad becsapni!

Kedves Mérleg!

Remek hangulatban indul ez a hét. Baráti hangú beszélgetésre kerülhet sor egy olyan ismerősöddel, akivel egyszer közel kerültetek ahhoz, hogy egymással komoly párbajt folytassatok. Élvezd a beszélgetést, csak arra ügyelj, hogy érthetően fogalmazz, és ha te nem érted a másikat, kérdezd meg azonnal! Ne adj lehetőséget a félreértésre! Különben heves vérmérsékletű beszélgetőpartnered egy igen undok rontást küld rád.
A héten kerüld azokat a helyeket, ahol muglik tartózkodnak, mert véletlen akár a mágikus világ lelepleződésében is közrejátszhatnál.
A hét közepén sorsszerű találkozás vár rád. Lehet, hogy az illető „belépője” nem fog fényesen sikerülni. Nincs kizárva, hogy az első benyomás nem lesz túl pozitív, mivel az úriember veszélyes kórral küszködik. Ne ez alapján ítélj! Adj még egy esélyt neki – és magadnak is!

Kedves Skorpió!

Ennél jobban talán nem is kezdődhet a hét. Csupa kedves emberrel lesz dolgod, csupa kellemes esemény vár rád. Ennek hatására teljesen fel leszel dobódva, és később lesz türelmed azokhoz is, akik lehangoltak, és szükségük van a segítségedre. Köztük lehet a gyereked. Legyen időd végighallgatni őt úgy, hogy nem szólsz közbe, és nem kritizálod! Az lenne a legnagyobb ajándék, ha minősítés nélkül figyelnél rá. A hét közepén koncentrálj a munkádra, vedd komolyan a feladatodat! Tudd, hogy milyen fontos fogaskerék vagy a gépezetben! A hétvégén a párod legyen a fő! Értékeld és kényeztesd! Ha ezt megkapja tőled, akkor szívesen viszonozza is. Ha még nincs párod, akkor nézz körül!

Kedves Nyilas!

Ha a héten nem törődsz a családoddal, és az otthonoddal, akkor tesznek róla, hogy muszáj legyen. Szóval jobban jársz, ha önként elébe mész a dolgoknak. Most minden arról szól, olyan irányba mutat, hogy rakj rendet otthon. Nehéz lesz ezt megoldani, mivel minden erőddel a Roxfort ügyeire koncentrálsz.
A hét közepén tele leszel energiával. A Roxfort könyvtárában rábukkansz egy olyan könyvre, amely varázsige kreálásra ösztönöz téged. Az energiáidat öld bele ebbe, s óriási következtetésekre, felfedezésekre juthatsz.

Kedves Bak!

Ha a héten utazás lehetősége bukkan fel, akkor egy percig se hezitálj, menj! Ez az út Skócia hegyvidékére vezet majd téged, ahol találkozol egy híres boszorkánnyal vagy varázslóval, aki mindig is a példaképed volt.
A hét közepén ne idegeskedj! Egyszerre fogja felőrölni az energiáidat egy baráti körben fellépett probléma és egy Roxfortos ügy. Ha kapkodás nélkül kezded felgöngyölíteni a szálakat, akkor van esélyed rá, hogy mindkét témában gyorsan rendet tehess, de ha elkezdesz „sopánkodni”, akkor hosszan elhúzódhat az ügy, s az egyik oldal katasztrofálisan végződhet. Szerencsére a hétvégére le fogsz nyugodni. Ismét elemedben leszel. Visszatér az egyensúlyod. Ezt erősítheted azzal, ha leugrassz Zonkó csodabazárába.

Kedves Vízöntő!

A héten nagyon vigyázz a hoppanálással! Mindig legyél nagyon körültekintő, különben veszélyes amputoportálásod lehet, ami miatt kórházba kerülhetsz. A héten inkább válaszd a seprűt, ha nem akarsz Éva javasasszonynál kikötni!
A hétvégén törődj kicsit a környezeteddel! Mivel most növő hold van, vihetsz be új növényeket az életedbe. Válaszd meg okosan, hogy mit hova helyezel, s mely növényeket választod ki. Mivel mostanság megnőtt az érdeklődésed a bájitalok iránt, így olyat válassz, amit kedvenc főzeteid elkészítéséhez szoktál használni, persze csak akkor, ha nem veszélyes.
A hét végén szerelmi bájitalt akarhat valaki beadni neked. Figyelj oda, hogy mit iszol meg!

Kedves Halak!

A hét eleje sem lesz rossz, de fokozatosan egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben. Holnap este a Nap belép a Halak jelébe. Ez azt jelzi, hogy közeleg a születésnapod, és azt is, hogy könnyebben eltölt a hála. Minden porcikádat átjárja, minden percedet megnemesíti, így a rezgésszinted egészen magas lesz. Kitűnően szerepelsz az órákon, varázslataid a legtökéletesebb formában sikerülnek. Itt az ideje a nagy tetteknek.
A hétvégén elutazhatsz. Valaki elcsábít az iskola falai közül, de a következő hét elejére már visszatérsz a Grácia falai közé. Jót fog tenni egy kis kikapcsolódás. Meglátod, kicserélve fogsz újra az iskolapadba ülni, tanári katedrára állni.


Írta: Victoria Vulpine

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése