Pages

2016. szeptember 23., péntek

Hogyan szabaduljunk meg egy kívánatlan szerelmestől? - Egyszerű varázslat

A szerelem a legcsodálatosabb mugli, és varázsló által ismert mágia, ezt tagadni is nehéz lenne. Ha pedig a körülményei mindkét fél számára tiszták és örömmel teltek, akkor kétség sem fér hozzá: az illető megtalálta élete értelmét, boldogság önti el a lelkét.  

Azonban... mindig akadnak kivételek. Sajnos, vagy nem sajnos, nem minden alakulhat úgy, ahogy azt mi elterveztük. Vegyük csak példának a viszonzatlan szerelmet: szörnyű érzés annak tudatában lenni, hogy a szívszerelmünk nem viszonozza érzelmeinket. 

De mi van akkor, ha ez az eset a fordított állapotában van? Azaz, mi történik akkor, ha akad egy ember, aki bármit megadna értünk, de mi ezt nem kívánjuk? Ne feledjék, kedves olvasók, ne kényszerüljenek bele egy-egy ilyen helyzetbe, ha Önök nem akarnak ama ember mellett élni, ne tegyék! Inkább utasítsák vissza az illetőt. Ám ha ez mégsem menne... eme varázslat segíteni fog őt kitörölni az Ön életéből. 

A varázslatot célszerű telihold idején elvégezni, hűvösebb időben. Mivel három éjszakán át elvégzendő varázslatról van szó, lehetőleg minden éjjel ugyanabban az időpontban ismételjük meg. 

Hogyan csináljuk? 
Rakjunk tüzet a szabadban, figyeljünk a csillagok állására. Ha ez megtörtént, járjuk körbe a tüzet folyamatosan, s fejben gondoljunk arra a személyre, akitől meg szeretnék szabadulni. Ha ez megvolt, hangosan mondogassuk: 

"Uram, Merlin, 
távolítsd el életemből e nem kívánt varázslót, 
Adj neki másik utat, 
másnál keresse a jót." 

Ha ezt mind megtettük, a varáslatunk sikeres lesz, és végre nyugtunk lehet a nem kívánt embertől.

 írta: Luciana Wineheart

0 comments:

Megjegyzés küldése