Pages

2011. december 11., vasárnap

Verificatio - Ellenőrző főzet


Delia Venenum nevét hallva, bájitalok, üstök jutnak eszünkbe. A híres bájitalfőző újabb főzettel gazdagította a varázsvilágot.

Verificatio - Ellenőrző főzet

A főzet hatására az alany elárulja, hogy milyen varázslatokat hajtottak végre rajta, születésétől kezdve.
Hozzávalók:
1,5 l forrásvíz
őrölt vámpírfog (kis mennyiségben)
telihold fényében levágott csalán (2 db)
szűz lány könnycseppje (5 db)
szeletelt kígyószív (1db)

A másfél liter forrásvizet öntsünk bele egy normális méretű ónüstbe. Pálcánkkal forraljuk fel, majd adjuk hozzá az őrölt vámpírfogat. Ezután keverjünk hármat az óra mutató járásával ellentétes irányban. Miközben a csalánt vagdossuk apró darabokra, a vámpírfog szürkére színezi a forrásvizet. A kis csalándarabokat egyesével dobáljuk bele a főzetbe, s az utolsó darabnál a főzet fölött finom füstfelhő fog felszállni. Az 5 db könnycseppet lassan csöppentsük bele az üstbe, vigyázzunk, mert minden egyes csöppentésnél robbanó hangokat hallhatunk, melyeket a bájital ad ki. Hagyjuk pihenni a főzetet. A kígyószívet négy szeletre kell vágni, és fél óra elteltével az üstbe kell őket rakosgatni. Újabb keverés következik, az óra mutató irányával megegyezően. A bájitalunk 1 nap elteltével hatni fog.

A Szent Mungo Varázsnyavalya- és Ragálykúráló Ispotály gyógyítói rendkívül hálásak Ms Venenumnak, hiszen sok beteg életét mentette meg ezzel a főzettel, akik nem tudják közölni, hogy mi történt velük.


Írta: Vanessa Adel

0 comments:

Megjegyzés küldése