Pages

2011. december 11., vasárnap

Vámpírmánia a mugliknál

Értesülést kaptunk, hogy néhány vámpír érdekes dolgokat tervelt. Mégpedig egy "rajongó tábort" szervezett a muglik körében. A varázstalan emberek újságait olvasva furcsa dolgokat vehetünk észre.

Egyre több könyvet (tudományosat és regényeket is), "filmet" (mugli találmány) és egyéb érdeklődés felkeltő dolgot művelnek, középpontban a vámpírokkal. Egyik kollégánk, aki mugli származású nemrégiben beült egy bizonyos "mozi" nevezetű épületbe, hogy megvizsgálja mennyi hitelességet rejtenek a "filmek". Sajnálatos módon kiderült, hogy a muglik rendkívül informáltak a varázslények (főleg a vámpírok és vérfarkasok) tulajdonságait és szokásait tekintve. Amint megtudtuk, ez nem más hibája, mint Lachenhof Rutherforth úr (szül. 1465.) hatalmas nagy, tűhegyes fogakkal ellátott szájának köszönhetően.
Mivel Mr. Rutherforth úgy vélekedett, rendkívül mulatságos a muglik gyermeteg érdeklődése a varázslények iránt. A Mágiaügyi Minisztériumnak rengeteg papír munkát okozott ezzel a lépésével.

Értesüléseink szerint nem egy ötletüket elvetették már, de végül úgy döntöttek, hogy az lesz a legegyszerűbb, ha békén hagyják az egészet, hátha a muglik megunják és nem foglalkoznak többet a vámpírokkal. Az viszont bizonyos, hogy Mr. Rutherforth hatalmas nagy bajban van. A büntetéséről a következő cikkünkben hallhatnak.

0 comments:

Megjegyzés küldése