Pages

2011. június 12., vasárnap

Varázs Horoszkóp

Hippogriff (kos): március 21- április 20. A hippogriffek egy legyőzhetetlennek tűnő akadály előtt állhatnak a héten. Hatalmovágy és levertség.


Kiméra: (bika): április 21- május 20. A kiméra egy új ismerőssel találkozik, aki viszont intoleráns, túlbuzgó, és agresszív is lehet. Rossz tanácsadó.


Tündér: (ikrek): május 21- június 21. A tündéreknek az ösztöneiket kell követni a héten, hogy úrrá lehessenek egy elkeserítő helyzeten. Titkos szerelem esetén kedvező fordulat várható.


Szalamandra: (rák): június 22- július 22. A szalamandrák legyenek türelmesek a héten, kitartóak. A hosszú távú tervek meghozzák gyümölcsüket.


Szfinx: (oroszlán): július 23- augusztus 23. A szfinx ezen a héten könnyen a pézszórás hibájába eshetnek, így kisebb zavar keletkezhet az anyagiak terén.


Véla: (szűz): augusztus 24- szeptember 23. Ezen a héten szabadságszerető, élettelteli, és kreatív. Jó szervező, melegszívű.


Főnix: (mérleg): szeptember 24- október 23. Egy vállalkozás kezdete, új lehetőség, új kapcsolat.


Sárkány (skorpió): október 24- november 22. A sárkányokra kevésbé pozitív hét vár. Árulás, veszteség, hidegség. De hamarosan minden jóra fordul.


Kentaur (nyilas): november 23- december 21. A kentaurokra egy utazás várhat. Hallgasson a szívére. A jövő rózsásnak ígérkezik.


Egyszarvú: (bak): december 22- január 20. Igazságtalanság, félreértések. Lelki feszültségek és gondok gyötörhetik.


Sellő (vízöntő): január 21- február 20. Siker, hírnév, öröm várható. Boldog szerelem, egészség.


Kelpi: (halak): február 21- március 20. Hűséges társ, vagy jó barát lép az életébe. Kedves, költői vénával is rendelkezik.


írta: Jean Susan Black

0 comments:

Megjegyzés küldése