Pages

2010. december 29., szerda

Mi a pasid szerelem nyelve?



Nem könnyű a pasik lelkébe látni, de ha megfejted a szerelem nyelvüket, könnyebben kiigazodsz az érzelmeiken. Gyakran ők sem tudják pontosan, mit éreznek, de viselkedésük mindig leleplezi őket.

A szerelem nyelvet az érzelmi számokból lehet kiolvasni. Az érzelmi számokat úgy kaphatod meg, ha a nevében található összes magánhangzó számértékét egyesével összeadod.
Így számold ki

1. lépés
Írd fel egy lapra a teljes nevét, és keresd ki a táblázatból a magánhangzók számértékeit. (Az ékezetes betűk esetén az ékezet nélküli párjukat vedd alapul.)
Pl.: Kis Ádám
I= 9
A=1
A=1


2. lépés
Most add össze a számjegyeket egyesével.
9+1+1 = 11

3. lépés
Ha kétjegyű számot kaptál eredményül, akkor egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy összeadod a két számjegyet.
1+1 = 2
A végeredmény a 2-es szerelem nyelv.


1
Az 1-es pasi nem az a kifejezett érzelgős típus, ezért ne nagyon éld bele magad, hogy valaha is elhangzik a szájából az, hogy „szeretlek”. Ráadásul egy igai csapodár, aki nem igazán veszi komolyan a kapcsolatait. Folyamatosan flörtöl a nőkkel, bárhová is megy, csak hogy demonstrálja, vonzerejét. Hát, nem könnyű vele. Ha mégis ő szíved választottja, akkor lehet, hogy el leszel kényeztetve bókokkal, ahhoz nagyon ért, de komolyabb érzelmek igen ritkán alakulnak ki benne. Ha mégis megtörténik, akkor a szerencsések közé tartozol. Az 1-es pasi szerelem nyelve a tettek és a cselekvés. Úgy gondolja, az embert alapvetően a tettei határozzák meg. Valójában a kemény külső nagy szívet takar, ha szerelmes, szinte mindent megtesz, hogy a kedvedben járjon. Lehet, hogy közben duzzog vagy káromkodik, de a lényeg, hogy elvisz a wellness hétvégére, vagy érted megy a fodrászhoz, és egyre több olyan dolgot tesz meg a kedvedért, amihez valójában semmi kedve.


2
A 2-es pasival jó lóra tettél, ugyanis az egyik legérzelmesebb típus, mind közül. Imád udvarolni, bókolni, kedveskedni. Ő a hős szerelmes, aki nem fél kimutatni érzéseit, szavakban és tettekben is bizonyítja szerelmét, pontosan tudja, mire van szüksége egy nőnek. Romantikus lélek, regénybe illő dolgokat talál ki. Az ő szerelem nyelve az ajándékozás. Szeret apró meglepetéseket kitalálni, kisebb-nagyobb ajándékokkal elhalmozni, ugyanis szerinte az ajándékozás azt jelképezi, hogy akkor is a másik jár az eszünkben, amikor nem vagyunk együtt. Ezért, ha szerelmére gondol, akkor szeret kedves sms-eket is küldeni neki. Sajnos a nagy szerelemben hajlamos elhanyagolni a barátait és a többi kapcsolatát, és szinte minden szabadidejét a szerelmével akarja tölteni. Ez egy függetlenebb típus számára talán az elején imponáló, de később fullasztóvá válhat.


3
A 3-as pasi nagyon kreatív. Nála szinte kiszámíthatatlan, hogy milyen módon juttatja tudtodra, hogy szeret, de biztos, hogy meg fogod érteni a jelzéseit. Alapvetően érzelmileg elég bizalmatlan, nem könnyen enged senkit közel magához, de ha megszeret valakit, akkor teljes mellszélességgel azon van, hogy a párját boldoggá tegye. Kezdetben esetlen és ügyetlen módon teszi mindezt, de ettől csak még szerethetőbb. A kapcsolat elején kissé komolytalan, nem igazán megbízható srác a szerelem hatására egyre megbízhatóbbá válik, és még a végén kiderül, hogy igenis képes támaszt nyújtani egy nő számára. Ha úgy érzi, számodra fontos, hogy tudj rá építeni a jövőben, elkezd terveket szőni, melyekkel neked akar imponálni. Ha egyre többször leszel figyelmes arra, hogy a jövőbeni terveit meséli neked, akkor az egy biztos jel arra, hogy szerelemet érez irántad.


4
A 4-es pasi szerelem nyelve a segítésnyújtás, a törődés és a támasz. Úgy mutatja ki a szeretetét, hogy elintéz helyetted dolgokat, tanácsokat ad az életben való boldoguláshoz. Ebből nem igazán gondolnád, hogy a szeretet jele, hiszen igen csak érzelemmentesen adja elő magát, és olyan, mintha csak tárgyilagos ügyintézésekről lehetne vele beszélni, de ez nála már szerelem Lehet, hogy gyakran kioktat, de csak azért, mert jót akar neked. Lehet, hogy úgy érzed, csak kritizál, irányítgat, de ez nála a törődés jele. Egy 4-es pasi igen visszafogott érzelmileg, ne várj tőle becézgetést, vagy cirógatást. Az érzelmek kimutatása szerinte túl nőies dolog. Azt vallja, hogy egy férfi legyen férfi minden helyzetben, ami jelen esetben azt jelenti, hogy sosem adja ki magát érzelmileg egy nőnek.


5
Az 5-ös pasi szerelemnyelve furcsán hangzik, de az idő. Azaz, hogy mennyi időt tölt veled. Számára ugyanis nagyon fontosak a barátok, a hobbik, a szabadság, és kezdetben nehezen illeszti be életébe az aktuális barátnőjét. Szinte mindig valami buliba hívják, vagy csak sörözni megy munka után a haverokkal, másnap meg edzeni, egyszóval nagyon úgy érezheted magad mellette, mint egy harmadlagos valaki, aki nem számít túl sokat a számára. Az 5-ös pasikat éri a legtöbbször az a vád a kedvesüktől, hogy elhanyagolja őket. Erre persze mindig van valami jó kis érvük, amivel leszerelik a másikat. Egyszóval, ha szerelmes, akkor azt abból láthatod, hogy egyre több időt tölt veled, és egyre több közös programot szervez. Az már nagyon jó jel, ha haverjának, vagy barátjának tekint. Nála ugyanis így kezdődik a szerelem.


6
A 6-os pasi közkedvelt a nők körében, ugyanis rendkívül érzelmes tud lenni. Érzékeny lélek, aki könnyen rá tud hangolódni a párjára, és szinte kiolvassa a gondolataiból, hogy mire vágyik. Mivel sokkal érzékenyebben reagál a környezet impulzusaira, mint az átlag, és erősen reagál a jó és rossz dolgokra, kissé labilisnak tűnhet mások szemében. Hol kicsattanó örömben úszik, máskor meg magába fordultan ücsörög a szobája sarkában. Mivel neki is sok pozitív visszajelzésre van szüksége egy kapcsolaton belül, ezért ő is sok érzelmi megnyilvánulással mutatja ki szerelmét. Az ő esetében nem kell mindenféle jelek után kutatni, és fürkészni a viselkedését, hogy elejtsen valami arra utaló jelet, hogy mit érez a másik iránt. A 6-os pasi minden pillanatban kimutatja, mit érez, mivel lelkileg erős feminin hatások uralják. Vele könnyű dolgod van, ha szeret, akkor azt abban a pillanatban a tudtodra fogja adni.


7
A 7-es pasi okozza a legnagyobb fejtörést a nők számára. Hűvös és rezzenéstelen, nem mutat ki semmit, ami a lelkében zajlik. Az ember néha azt érzi mellette, hogy nem is zajlik odabent semmi. Felszínesnek tűnik, aki nem akar mélyen kötődni senkihez. Felveszi a póker arcot, és fürkészi a többieket, hogy vajon, kinek milyen lap van a kezében. Magabiztosnak tűnik, ám az álarc mögött egy bizalmatlan lélek lakozik, aki retteg a negatív kritikától és az elutasítástól. Nem adja ki magát, nehogy megsérüljön. A kapcsolataiban taktikázik, mert ő is teszteli a másikat, hogy mit érez iránta. Nem hangzik túl romantikusan, de ha megszeret valakit, akkor minden esetre abból derül ki, hogy hajlandó áldozatokat hozni érte. Az ő szerelemnyelve tehát az áldozathozatal.


8
A 8-as pasi szerelemnyelve az ajándékozás lehet, vagy más szavakkal úgy is mondhatnánk, hogy a költekezés. A 8-as pasi jellemzően pénzzel tudja kimutatni a szerelmét. Ez lehet, hogy nem tűnik túl romantikusnak, de ne várj el tőle érzelmi ömlengéseket, mert az nem az ő stílusa. Ha a tenyerén hordoz, és úgy bánik veled, mint egy királynővel, akkor az nála bizony a szerelem jele. Még ha sosem fogja kimondani, akkor is így van. Mivel nagyon szereti a pénzt, és általában keményen megdolgozik a sikerért, nagy dolog nála, ha rád költ, és nagyvonalúan bánik az anyagiakkal. Mivel számára a megszerzett vagyon és a hatalom a legfontosabb, ezért úgy hiszi, hogy a szeretetet is a számára legértékesebb dologgal, a pénzzel lehet kifejezni a legjobban.


9
A 9-es pasi egy nagy álmodozó, aki mindig egy pár méterrel a föld felett lebeg. Ha szerelembe esik, akkor még jobban elszáll. Ritkán találja el Ámor nyila, mert igen magasan van nála a léc, de ha mégis megtörténik, akkor tiszta szívvel és őszintén szeret. Mivel a 9-esek számára a legfontosabb dolog a világon az álmaik megvalósítása, ezért a szerelmüket is úgy fejezik ki, hogy a másiknak minden támogatást megadnak ahhoz, hogy saját álmait valóra tudja váltani. Ha azt érzed rajta, hogy arra sarkall, hogy kezdj el újra festeni, vagy járj el énekórákra, akkor biztos lehetsz abban, hogy nagyon közel állsz a szívéhez. Az ő szerelem nyelve tehát az álmok valóra váltása, illetve az abban való közreműködés és támogatás.



Forrás: Női Portál
Susan Jessica Gartner

1 comments:

Berenice Mayflower írta...

Hehe, megcsináltam Misha Collins-szal, és a 7-es jött ki XDDDD Kár, hogy már van neje, pár ezer kilométerrel arréb él, van köztünk vagy 16 év korkülönbség, és nem beszéljük egymás nyelvét XDDDD Ezeket leszámítva simán lehetne a pasim :P

Megjegyzés küldése