Pages

2010. december 23., csütörtök

Karácsonyi varázshoroszkóp


Tudd meg, hogy mit ígérnek neked a csillagok karácsonyra:

Kedves Kos!
Szokásodhoz híven kissé önfejű és makacs vagy az ünnep alatt is. Nem igazán van kedved kézzel feldíszíteni a fát, hiába kéri családod, hogy így tegyétek, mivel sokkal erősebb lesz így mindenkiben a karácsonyi szellem. Te ennek ellenére számos alkalommal használsz mágiát a készülődés alatt. Vigyázz, lehet, hogy szeretteidre kellene hallgatnod! Egy balul sikerült bűbáj miatt a Szent Mungóban köthetsz ki! Kétlem, hogy ott akarnád tölteni a szentestét. Ha megelőzöd ezt a bajt, akkor felhőtlen lesz az ünneped.

Kedves Bika!
Olyan ajándékot kapsz szeretteidtől, amire régóta vártál. A mágia sugározni fog még a csomagolás alól is. Boldog, békés ünneped lesz. Varázsolj szikrázó csillagokat a meghitt pillanatok mellé, hogy még jobban emeld fényét az ünnepi estéknek! Egyedül a levitáló pudingra ügyelj! Ha túl sokat eszel belőle, még véletlen az ablakon keresztül távozol a családi ünnepről.

Kedves Ikrek!
Fehér karácsonyra vágysz, de az időjárás mégsem kedvez a számodra. Kapd hát elő pálcád és legalább a házad táját hintsd be a porhanyós, finom hóval! Ebben az évben csodás ajándékokat találtál ki, melynek rendkívül örülni fognak. Légy óvatos viszont a testvéreidtől kapott varázsvicc termékekkel, valami nagy turpisságra készülnek ellened!

Kedves Rák!
A karácsonyi menü elkészítése rád hárul, mivel mindenkinek más feladata van épp a ház körül. Nagyon vigyázz, hogy hányszor pöccintesz pálcáddal a tűzhelyre! Előfordulhat, hogy túl nagy lángot bűvölsz, s a menü pillanatok alatt leég. Ha sikerül megmentened a lakomát, akkor mindenki elégedett lesz elkészített ételeiddel. Elismeréssel adóznak majd neked. Édesanyádtól megkapod azt az ajándékot, amire régóta vágytál.

Kedves Oroszlán!
Annyi a teendő a ház körül, hogy azt sem tudod, hogy épp hova rohanj. Valamiért mindenki eltűnt a közeledből, s rád hárult az összes feladat. Hiába bájolod meg az összes háztartási gépet, még így is rengeteg tenni valód van. Kerítsd elő szeretteid és fogd be őket a munkára! Nem járja, hogy csak te dolgozz mindennel. Este énekeljetek közösen karácsonyi dalokat, s hallgassátok meg a karácsonyi műsort a rádióban! Egy távoli rokon a rádió útján küld majd nektek üzenetet.

Kedves Szűz!
Úgy tűnt, hogy egyedül fogod tölteni a szentestét. Ez lehangolt, mivel társaságra vágytál, de te így is lázasan készülődsz: csomagolod az ajándékokat, díszíted a fát. Mikor már készen lettél mindennel, bekapcsolod a rádiót és karácsonyi dallamok töltik be a szobát. Ekkor viszont egy váratlan patrónus röppen be a szobád ablakán, s tájékoztat róla, hogy hamarosan betoppannak nagyszüleid, s veled töltik az ünnepeket. Boldogan fogsz ajtót nyitni nekik.

Kedves Mérleg!
Miért gondolod, hogy jó ötlet telepakolni a fát gyertyákkal? Legalább mágikus, antigyúlékony lángot használtál volna... De már késő, a fa lángokban áll és csupán szemfüles szeretteidnek köszönheted, hogy nem égett le az egész ház. Még épp van időtök beszerezni egy új fát, de a díszek sajnos porrá égtek. Ne csüggedj! Egy kis mágia mindenen segíthet. Ajánlom a ,,decoro" varázsigét.

Kedves Skorpió!
Már a csomagolás formájából felismerted. Igen, ez valóban a legújabb versenyseprű a piacon. Csak óvatosan ugorj szüleid nyakába, nehogy ledöntsd őket a lábukról! Úgy érzed, hogy ez életed legszebb karácsonya. A karácsonyi vacsora alatt segíts teríteni és kipakolni a szüleidnek, s este dobd fel a hangulatot lágyan zengő, karácsonyi dallamokkal.

Kedves Nyilas!
Semmiképp ne seprűn repülj el a rokonokhoz! Egy huligán beléd repülhet, s óriásit zuhanhatsz, komoly sérüléseket szenvedhetsz. Inkább válaszd a lassabb, de számodra jelenleg biztonságosabb vonatozást. Családod kárpótolni fog majd a kellemetlen utazásért. Szeretteid csodás hangulatot teremtettek otthonukban. Azért csak óvatosan a borszökőkúttal!

Kedves Bak!
Lehangoltan várod az ünnepet. Semmi kedved az egész felhajtáshoz. Legszívesebben otthon ülnél egyedül, s nem engednéd be családod egyik tagját sem a lakásba. Nagy mufurcságod miatt túl erős bűbájt szórsz a hajadra, amivel ünnepibbé akartad tenni a megjelenésed, s így sokkal inkább egy punk frizurát sikerül készítened magadnak... Nem igazán tudok mit javasolni, amivel helyrerakhatnád. Mindenesetre szeretteid humorosan fogadják a dolgot, s az egészből egy viccelődő, humoros, óriási nevetésekkel teli karácsony kerekedik ki.

Kedves Vízöntő!
Ne szolgálj fel túl sok alkoholt a karácsonyi partin, amit szerveztél, mivel néhányan felönthetnek a garatra, s elronthatják a karácsonyi hangulatot. Ha erre ügyelsz, akkor a rendezvényed sikeres lesz, családod ámulni fog a szervezőkészségeden, s minden vendégetek jól érzi majd magát. Tudom, hogy sok mindenkit szeretnél, ha részt venne a partin, de szerintem tegyél le róla, hogy a szomszéd hegyekben élő trollcsaládot is meghívd... Oh... Igen... Az erdei kimérák sem lennének megfelelő társaság.

Kedves Halak!
Túl vagy pörögve, ide-oda rohangálsz, duzzadsz az energiától. A karácsonyi készülődéssel pikk-pakk megleszel. Kicsit vegyél vissza, nem kell annyira sietni. Valóban csodás ünnep ez, s a készülődés is élvezet, de ne hajszold túl magad! Szeretteid így is látják igyekezeted, s a fa alatt egész éves munkádhoz méltó, csodás ajándék fog várni.

Ezúton szeretnék békés, boldog ünnepeket kívánni minden kedves gráciásnak a Szombati Boszorkány szerkesztősége nevében!

Victoria Vulpine

1 comments:

Berenice Mayflower írta...

Hát rám csak akkor lett igaz, amit írtál (bak), amikor karácsony lett. Előtte nagyon vártam, aztán mikor eljött, már nem is volt kedvem hozzá :P

Megjegyzés küldése