Pages

2010. február 25., csütörtök

Toppon A Chimera-k?

A boszorkányok és varázslók világában a nemrég alakult "Chimera" nevű rock banda nagy sikert aratott. Eddig közel 20 országban léptek fel két hónap alatt, és ezalatt több millió jegy elkelt. Az együttes énekese Sam Silvert (24) kérdeztem meg a nagy sikerekről.
-Mit gondol erről a nagy sikerről? Mikor kezdett el gondolkozni azon, hogy rock bandát csinál? Vagy ez csak amolyan spontán dolog volt?
Sam: - Nos, mint minden kezdő, én is kis kerülővel oldottam meg ezeket. 11 éves koromig, mugli óvodába jártam, ott a szüleim táncra meg énekre írattak be. Szerettem ezeket csinálni,úgy mond az életem részévé váltak. Mikor még ebben az évben megkaptam, hogy felvételt nyertem a Roxfortba eszméletlenül boldog voltam. Ráadásul, ott rengeteg barátra tettem szert és tudták mik a terveim ezért támogattak is. Az életem részévé vált a suli is, hiszen amikor végeztem majdnem megszakadt a szívem, de tudtam, hogy kíváló varázsló lesz belőlem így hát ennek örültem. Tavaly kezdtem el mozgolódni az énekesi pályán úgy mond, volt sok évnyi kihagyásom és ezt hoztam be. Így kezdtem el gondolkozni a bandán. Ez nem tervezetlen dolog volt, meg volt előre szervezeve. Egy régi ismerősőm által ismertem meg egy rendkivüli tehetséges zeneszerzőt, Mike Carmaycel-t, aki a mai napig támogat minket mindenben. Szóval, büszke vagyok, hogy ezt így értem, értük el a bandával. Köszönhetően, az egyetlen női vokalistánknak Natnek, (Natalie Jackmannak) akinek nagyon kíváló hangja van. Természetesen még számos embereknek köszönhetem, de őt külön is kiemelném. - Meséli a sikereit büszkén az énekes. Tudomásom szerint Silver nem csak az énekesi pályán érte el a sikereket, hanem a Kviddicsben is kíváló játékos volt, ahol nagy sikereket ért el. Erről majd később tájékoztatom az olvasóinkat. Vajon sokáig fog a banda a csúcson maradni? Vagy a padló alatt fognak kikötni? Megtudhatjuk hamarosan...



Írta : Prue Worren

2 comments:

Pixie írta...

Húha! Kíváncsi vagyok mi lessz még a karrierükben...:D

Victoria Vulpine írta...

A szünet alatt pont voltam a londoni koncertjükön. Egész tehetségesek, de én is kíváncsi vagyok arra, hogy meddig bírják a ranglétra tetején. :)

Megjegyzés küldése