Pages

2010. február 20., szombat

Lopások Roxfortban

E hír hallatán biztosan mindenkiben a meglepődöttség érződik. Tényleg tolvaj van a Roxfortban? Hogy lehet az, hogy a híres-neves iskolában valami eltűnik?
Pedig így történt kedves olvasónk. Hat tanuló is észrevette, hogy bizonyos dolgaiknak valahogyan „lába kélt”.
Voltak olyan diákok, akik nem találták bizonyos füzeteiket. Sok tanuló ezt nem bánta, hiszen nem kellett tanulnia következő órára. De volt aki depressziósan kezelte az ügyet.
Valaki a ruháit nem találta. Sok lány így kiáltott fel:
- Merlinem! Nincs meg a kedvenc felsőm! Pedig ma találkozom a titokzatos lovagommal!
Volt aki a varázspálcáját nem találta. Ez már viszont eléggé komoly ügy volt. E kellék nélkül egy varázsló nem tud létezni. Ez már tényleg felháborító! Most gondolja végig az ember, hogy érdemes-e elengedi a gyerekét?

Az egész ügyben csak az volt a legmeglepőbb, hogy minden meg volt. A ruhák a ládák legaljában voltak, a pálcák az átváltozástan tanárnál (aki megvizsgálta, hogy alkalmasak-e varázslásra, mert az előző órákon nem éppen voltak a „toppon”) és a füzetek be voltak szedve. Akkor most mi jár a Roxfortban? Felejtés-kór? Talán hanyagolni lehetne a vasárnap esti kimenőket….


Írta: Stefani Kuk

2 megjegyzés:

Victoria Vulpine írta...

Húha... Összezavart a cikk. :D Most akkor van vagy nincs tolvajunk? Nekem még semmim nem tűnt el, bár egy bizonyos: tőlem nem sok jóra számíthatna az, aki a varázspálcámat el meri lopni.

Amy Professzor írta...

No ezek szerint csak csínytevésről van szó? Nagyon megnyugtató hír lenne..

Megjegyzés küldése