Pages

2010. február 14., vasárnap

Tarolt a smaragd szín!

Maribell Teodore a neves divattervező újabb remekművet gyártott a varázslóvilág számára. Méghozzá nem mást, mint a már most híres Smaragd-palástot, ahogy Miss Teodore hívja.
" Nem csak divatos és előkelő, de különleges anyaga miatt (mágikus eredetű) a viselőjét sokkalta szebbnek és vonzóbbnak mutatja, mint az valójában. " - Nyilatkozta lapunknak a hölgy. Bár a kritikusok szerint ennek van némi mellékhatása, mégis engedélyezték, hogy ez a remekmű piacra kerüljön. Természetesen nem alacsony áron. De aki megteheti az máris beszerzett egy példányt a Smaragd-palástból. A köpeny kizárólag smaragd színben kapható, ahogy ezt a neve is elárulja. Miss Teodore megsúgta nekünk, hogy a szín választása az egykori iskolai háza miatt esett erre a pompás színre. Minden esetre azt megállapíthatjuk, hogy Maribell Teodore egy újabb csodás darabbal gazdagította a már így is fantasztikus ruhakollekcióját!

Írta: Reina Anderson

3 comments:

Amy Professzor írta...

Hűű ilyet be kell szerezni Roxmortsba is :) Bááár ha nem olcsó, akkor elég egy példány, de azt remélem a kirakatba teszik az eladók :))

Victoria Vulpine írta...

Akkor legalább gyönyörködhetnénk benne. :)
Nem tudom amúgy, hogy megvenném e igazából... A hiú embereknek biztos első dolga a boltba rohanni, de mi van akkor, ha hirtelen lecsúszik a palást a válladról egy fontos pillanatban és ott állsz úgy, hogy hatalmas a különbség valódi lényed és a palástos között? Mellesleg nem is hordhatod állandóan. :D
De azért áttörés a tudományos világban!

Pixie írta...

Igen, egyet értek veled Victoria. Elég érdekes lenne beszélgetni egy olyan emberrel akinek nem látod az igazi arcát, csak azt amit a palást mutat a külvilágnak.

Megjegyzés küldése