Pages

2010. február 28., vasárnap

A Marchelle csődbe megy?


Újságunk eheti számában meglepő hírrel szolgálhatunk olvasóinknak. A nem ok nélkül hírnevet szerzett Marchelle-divatszalon, ami mára már jólkereső céggé fejlődött, a csőd szélén áll. Vajon mi történhetett az eddig biztos lábakon álló, jó minőségű termékeket gyártó céggel? A Szombati Boszorkány megtalálta rá a választ. Derek Marchelle, a cég alapítója és eddigi igazgató, emelett fődivattervezője eladta a céget.
Lapunknak így nyilatkozott:
- "Nem tudtam már olyan mértékben a cég ügyeivel foglalkozni, mint régen. Emelett a már majdnem minden lehetséges ötletet kiaknáztam. Ezért döntöttem úgy, hogy átadom másnak a vezetést, hogy remélhetőleg ne romoljanak a minőségeink. Most már belátom, ez hiba volt."
Ebben tökéletesen egyetértünk Mr. Marchellelel. De nem csak minket háborított fel az ilyen mértékű hanyatlás. Több divaticon tiltakozni kezdett a váltás miatt. Köztük Maribelle Teodor (divattervező), Keith Lithers (szintén divattervező) és Carmen Elseton (modell) is. Vajon mi lesz a vége az egész herce-hurcának? Talán Mr. Marchelle visszaveszi az irányítást? Esetleg a helyzet csak tovább romlik? Mi lesz a sorsa a Marchelle vállalatnak? Hamarosan ez is kiderül, hiszen a Szombati Boszorkány riporterei mindenre megtalálják a választ...


Mr. Marchelle utolsó kollekciójának darabja

Írta: Reina Anderson

2 comments:

Victoria Vulpine írta...

Én nagyon szerettem a temékeiket. Sosem gondoltam volna, hogy idáig is eljutnak egyszer. Kíváncsi vagyok a további fejleményekre.

Mia írta...

Én nekem az egyik kedvenc divatszalonom volt... Kicsit sokkolt a hír mikor ezt hallottam, várom a további eseményt. Remélem sikerül valami alakítaniuk :)

Megjegyzés küldése