Pages

2010. február 27., szombat

Heti Horoszkóp


Kedves Kos!

Talán nem a Sötét Varázslatok, és a Mágiatörténelem órát kéne alvással töltened, mert nem lesz jó vége a dolognak. Az még hagyján, hogy egész nap fáradékony vagy, és nyúzott, de mikor a professzor bejelenti, hogy másnap az eddigi anyagrészből kell dolgozatot írnod, kétségbe esel. Itt az ideje vallomást tenned, és elbeszélgetni a tanárral. Biztosan megérti, hogy az utóbbi időben nem voltál éppen a toppon, mert hát mindenkinek lehetnek rossz napjai. A hét elején pároddal nem pendültök éppen egy húron, és ez okozhat kisebb vitákat. Heves leszel és lobbanékony. Fogd vissza magad, mert szakítás is lehet a vége. A hét második felében lenyugodnak a kedélyek, és újból kiegyensúlyozott leszél, és nyugodt. Ennek környezeted kifejezetten örül. A hét végére, barátaid több szórakozóhelyre is meghívnak, de nehéz a döntés, mert egyiküket sem akarod megbántani. A legjobb, ha megtalálod az arany középutat!


Kedves Bika!

Ideje meglátogatnod a könyvtárat. Párkapcsolatod kerül e héten előtérbe. Mindennél fontosabbak lesznek számodra a baráti kapcsolataid, hiszen egy döntésre kell elszánnod magad. Ebben a problémában, még legjobb barátnőd/barátod sem tud segíteni, az irományokban rejlik a megoldás. Ne habozz, Madam Cvikker reggel 8-tól, egészen este 9-ig nyitva tartja előtted szeretett könyvtárát, ahol az érzelmek részlegen rábukkansz a titok nyitjára. A hét vége felé, valami szórakozásra vágysz, de most nem a szokásos baráti köröddel, hanem új embereket szeretnél megismerni.


Kedves Ikrek!

Hamarosan elérkezik az iskolában, a Kviddics válogatás, amihez igen nagy reményeket fűztél. A héten remek formádat tudod majd nyújtani akár a sport terén, akár a tanulásban. De vigyázz! Ne hajszold túl magad. Csak annyit vállalj magadra, amennyivel elbírsz. A tanórákon brillírozni fogsz, anélkül, hogy kinyitottad volna a könyveidet. Remek ráérzésed lesz a bájitalok elkészítésére a héten. A hétvégédet nem fogod a pihenésnek szentelni, hiszen egy jó kis kalandra éhezel, amit meg is kapsz, csak legyél résen.


Kedves Rák!

A héten nem ártana, ha bezárkóznál a szükség szobájába, hiszen mindenkinek szüksége van egy kis magányra. Kapcsolódj ki, relaxálj, és ne hagyd, hogy megzavarják a nyugalmadat. Ne te old meg más diákok, esetleg a prefektusok feladatait, inkább hagyd, hogy mindenki a dolgát végezze. A családodban lévő viszonyokról el kéne gondolkoznod, lehet, hogy változtatni kellene a viselkedéseden is.


Kedves Oroszlán!

Roxfortbeli társaidnak és tanáraidnak is feltűnik majd, hogy milyen ragyogó formában vagy, főleg ami a külsődet illeti. Azt már kevesen tudják, hogy belső gondjaid vannak. Néha nem tudod eldönteni, hogy az eszedre vagy a szívedre hallgass. Ne érdekeljen, ha az ellenséges házból néhány egyén gúnyolódik és azt terjeszti, hogy a párod megcsal. Ez csak a fantáziád műve, ám való igaz, hogy most rádtört a függetlenség vágya, és mindenkitől el akarsz távolodni. Töltsd a hétvégét Roxmortsban a barátaiddal, használj ki minden szórakozási lehetőséget. Ha kihívásra vágysz, kezdj bele egy sulin-kívüli feladatba, ami szórakoztat és fejleszti a varázserődet is.


Kedves Szűz!

A héten bebizonyíthatod, milyen jó prefektus lenne belőled. Logikusan gondolkozol, nem tudnak befolyásolni a háztáraid és mindemellett megfelelő mágikus beállítottságú vagy. De ne feledd, hogy egy prefektus segítőkész és át tudja érezni mások gondjait is. Vigyázz, megeshet, hogy valamelyik családtagodról kiderül, hogy komoly beteg, és ez elszólíthat a kötelességed mellől. A tanulás háttárbe szorul ezek miatt, így nem lesz valami fényes az órákon nyújtott teljesítményed. A hétvégére, tervezz egy beszélgetős estét a haverokkal, nem vágysz a felhajtásra, inkább a csendet, és a pihenést részesíted előnyben.


Kedves Mérleg!

Ha valaki fogadást akar kötni veled, nem is időzíthetne jobban. Ez most a te időd, vágj bele, tarts ki érveid mellett. Ne félj knútban vagy akár galleonban játszani egy Varázsló Kártyapartit, mert a szerencse is a te pártodra áll. A héten vagyonod gyarapítása játszi könnyedséggel fog sikerülni! Hét közepén egy igaz, és megértő barátra lesz sükséged, hogy elmondhasd neki olyan dolgokat, amelyek már régóta nyomják a szívedet.

Kedves Skorpió!

Megkomolyodtál. Ideje lenne tisztáznod a benned rejlő varázserőt és a többi értéket. Rádtörhet az érzés, hogy mindenképpen tartozni szeretnél valakihez. Az egyetlen dolog, ami téged a párkeresésben akadályoz, az te magad vagy! A tökéletest keresed, de ilyen nincs! Nézz szét a Roxfortban, hátha találsz egy magadnak való párt, akit el tudsz fogadni úgy, ahogy van. Ne becsüld alá magad!


Kedves Nyilas!

Egy unalmas óra keretei között éppen azon gondolkozol, milyen varázslatokat ismersz. Nem is habozol kipróbálni néhányat. Azonban, egy kis figyelmetlenség miatt egy gondolatolvasó bűbájt hajtassz végre, az egyik diákon, akiről ez által olyan dolgok derülnek ki, amiket eddig még álmodban se feltételeztél volna róla. Egyszerűen nem tudod elfelejteni, amit láttál. Folyamatosan azon gondolkodsz, hogyan is tudnál segíteni rajta. Mindenáron oltalmadba akarod venni ezt a személyt, mindegy, hogy eddig mit gondoltál róla. A hét elején, elhanyagolva érezheted magad családod, és barátaid körében. Ha tartós párkapcsolatba élsz, ideje rendet tenni a fejedben, és a szívedben is. Egy régi ismerős bukkan fel, akihez talán még mindig komoly érzelmek fűznek, de ezt még magadnak se akarod bevallani.


Kedves Bak!

A folyosók rengeteg titkot rejtenek. Mindegy, hogy hány éve élsz már a kastély falain belül, bármikor beköszönhetnek az életedbe a meglepetések, és a végén egy jó kis kalandba találod magad! Barátaidat is vidd magaddal, ki tudja hova keveredsz, még segíthetnek neked. A folytatásban megtalálod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között, így sokkal harmónikusabban fognak eltelni a hét hátralévő napjai. A hétvégén, szíved szerint repülnél egyet seprűd hátán, de a rossz idő miatt, a szoba melegét és a vajsört kell előnyben részesítened.


Kedves Vízöntő!

A hétvégén Roxfortba lehetőséged nyílik leugrani, és vásárolgatni. Eddig összespórolt zsebpénzedet itt az ideje elkölteni. Madam Malkin új talárokat készített, amelyek a tavasz színeiben pompáznak, ezzel köszöntve a nap első sugarait. Hívd magaddal barátnőidet/barátaidat is, hogy véleményt mondhassanak a legújabb ruhadarabról, mert hajlamos vagy olyanokat is beszerezni, amelyek csak a szekrényed alján porosodnának.

Szerelmi életed kritikussá válik, és sok fejtörést okoz neked az egész héten. Vele vagy nélküle? A régi biztos, stabil kapcsolat ahol már nagyon jól ismered partnered, vagy inkább egy új, kihívásokkal teli románc, amely lehet, hogy bearanyozná a mindennapjaidat.


Kedves Halak!

A bájitaltan professzorod, egy fontos dolgot bíz rád. Meg kell szervezned, a következő Bájital főző versenyt. Ne hagyd az utolsó pillanatra a meghívók szétosztását, és a témákat se a vetélkedő előtti napon találd ki. A versenyzőknek, a külön elkészített feladatok kimerítőek lehetenek, de ne aggódj ha elfáradnál, ott lesz a hétvége, amikor remekül ki tudod pihenni magad. A hét elején olyan leszel mint akibe egy Durrfarkú Szúrcsók bújt. Még legjobb barátaidba is belekötsz, akik nem tudják mire vélni viselkedésed. Ingerlékeny leszel, és zaklatott, mert már egy régóta halogatott ügyet kell elintézned. Barátaidat elhanyagolod, és ezt szóvá is teszik. Senki nem szereti, ha háttérbe szorul. Most te mégis ezt teszed, és minden idődet a tanulásnak szenteled a professzorok nagy örömére. A hét végén, itt az ideje kitombolni magad. Roxmortsban remek lehetőségek nyílnak egy kis partizásra. Vigyázz, nehogy elkapjanak miközben kisurransz az iskolából!



Írta: Patricia A. Goldwin

2 comments:

Victoria Vulpine írta...

Nagyon jó lett a horoszkóp. :)
Én Ikrek vagyok és rendkívül kellemes dolgokat jósolnak nekem a csillagok. Megyek is sportolni és kalandozni! :D

Pixie írta...

Wow! Eléggé bejöttek a dolgok. A lobbanékonyság pedig nem meglepő...mindig az vagyok, kösönhetően a Kosnak.:)

Megjegyzés küldése