Pages

2017. május 1., hétfő

Rejtély Roxfortban


A minap egy igen furcsa és rejtélyes üzenetet kaptam, amiben egy "Miss Moursder" kifejtette, hogy érdemes lenne utána járnom, mint a Szombati Boszorkány egyik szerkesztője annak, ami az iskolai könyvtárban történik.

A levélben a hölgy azt taglalta, hogy az iskolai könyvtárban "valaki" a Mágikus receptek és finomságok részlegben az egyik Mrs Puddifot édességkönyvet zsupszkulcsá változtatta, a kulcs pedig az egyik arcanusos diákot elrepítette valahova, amiről a visszatérte után a diáktársunk nem akart mesélni csak titokzatos módon vigyorgott. 

Mindenféle zsupszkulcs használata tilos az iskola falain belül, de mivel a diák előkerült épségben a professzori kar az igazgatónővel együtt arra jutott, hogy nem kap büntetést a megnevezni nem kívánt diák. Az okáról nem kívántak lapunknak többet mondani de személy szerint úgy láttam, hogy elég feldúltak.

Bár ez az első eset volt, elképzelhető, hogy több zsupszkulcs is létezik az iskolában, és nem lehet tudni vajon melyikkel lehet visszatérni és melyik rejt sötét erőt magában.

A professzorok nagy erőkkel kutatják ezeket és elkezdték a megfelelő bűbájokkal védeni és megtisztítani az iskolát, de jobb ha minden diák óvatosabb lesz a következőhetekben.

írta: Dolores Bonner, iskolai titkár

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése