Pages

2011. március 6., vasárnap

A tudat térképe


Az otthonnak nevezett helyek kedvesek szívünknek, és visszatürközik azokat a benyomásokat, melyek korábban értek bennünket. E varázslatban lakóhelyünk alaprajzát használjuk, melyre rárajzolhatjuk életünk szimbolikus térképét. Ha megrajzolod a térképet, olyan mágikus sablont kapsz, amely értékes intuíciókat hoz felszínre.


Sőt, tovább megyünk… Ha összekötöd mindazokat a helyeket, amelyek fontos szerepet játszottak életedben - magadat helyezve középre -, jobban megértheted, milyen helyet is foglalsz el a világban. Ez a megnövekedett önbizalom pedig fokozza majd esélyeidet arra, hogy sikeres és boldog életet élhess.
(De ez akár a Roxfortban is működik, hisz életed jelenetős részét itt éled.)


Kellékek

• lakóhelyed/ Roxfort térképe
• óra
• 2 különböző színű toll vagy ceruza.

A varázslat menete

Terítsd ki magad elé a térképet, és pontosan 15 perc alatt rajzold rá életed szimbolikus sablonját. Jelöld ponttal az iskoládat, a munkahelyedet, otthonodat, családod és barátaid otthonát, és mindent, amit fontosnak tartasz. Helyezd el magad a térkép közepére és egy színes tollal minden pontot köss össze az önmagadat jelképező centrummal, majd oszd fel az olyan emberekkel és szituációkkal kapcsolatos helyeket, akikkel nehezen jöttél ki vagy nyugtalanítottak valamiért. Ezeket egy másik színű tollal kösd össze magaddal. Amikor letelt a 15 perc, tedd le a tollat, és figyeld meg alaposan a rajzot.

Észre fogod venni, hogy hamarosan különféle érzések villannak majd fel benned. Használd ezeket vezetőként! Segíteni fognak, hogy foglalkozz azokkal a kihívásokkal, amelyekkel életed során szembesülnöd kellett, és kell is.


Susan Jessica Gartner
Forrás: Női Portál

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése