Pages

2011. január 4., kedd

Tudsz harcolni az álmaidért?


Az akarat számok megmutatják, hogy mennyi tetterő és küzdő hajlam lakozik benned, ami ahhoz szükséges, hogy elérd a céljaidat és sikeres legyél az életben.

Az álmaink valóra váltásához sok mindenre szükség van. Kellő önbizalomra, hitre, jó képzelőerőre, a lehetőségek észrevételéhez és megragadásához, illetve a tetterőre és az akadályok leküzdéséhez szükséges kitartásra és erőre. Az akarat számok azt tárják fel, hogy mennyi tetterő buzog az ereidben. Az akarat számokat a névben rejlő mássalhangzók mutatják meg.

Így számold ki:

1. lépés

Írd fel a neved egy lapra és keresd ki a táblázatból a mássalhangzókhoz tartozó számjegyeket.

Pl. Kis Éva
K=2
S=1
V=4

2. lépés

Add össze egyesével a kapott számjegyeket.

2+1+4 = 7
Ha kétjegyű számot kapsz eredményül, akkor egyszerűsítsd egyjegyűre úgy, hogy a számjegyeket összeadod. Pl. 23= 2+3 = 5

Olvasd el a saját álomszámodra vonatkozó leírást!

1
Nagy akaraterővel rendelkezel, tettre kész és aktív vagy, és szereted kézben tartani a dolgok irányítását. Ha valamilyen cél lebeg a szemed előtt, akkor nem vársz egy percet sem, azonnal belefogsz a megvalósításába. Ahelyett, hogy álmodoznál, vagy elvesznél az elméletek gyártásában, te azonnal keresed a gyakorlati kivitelezéshez vezető utat. Pozitívan állsz a dolgokhoz, és ahelyett, hogy keseregnél, vagy mások segítségére várnál, minden követ megmozgatsz, és minden tőled telhetőt megteszel, hogy elérd a céljaidat. Nem véletlen, hogy az 1-es egy siker szám. Lehet, hogy mások néha rámenősnek, vagy akaratosnak tartanak, de a sikereidet mindenki elismeri. Független, önálló és irányító típus vagy, aki képes minden álmát valóra váltani.

2
Egy nagy álmodozó vagy, aki cselekvés helyett gyakran menekül az álmok világába. Mivel érzelmi irányultságú vagy, egyik pillanatban hiszel a terveidben és lelkesedsz, a másik pillanatban pedig teljesen lehetetlennek találod álmaid beteljesülését. Sajnos hajlamos vagy a megoldások helyett inkább a kifogások gyártására, ezért általában álmaid nagy része csak illúzió marad a számodra. Nem hiszel eléggé önmagadban. Mivel a te erősséged a másokkal való együtt működés, álmaid valóra váltásához érdemes társakat keresned, így sokkal nagyobb az esélyed a sikerre. Te nem vagy egy vezető típus, aki mindent egyedül képes megoldani, ezért inkább fogj össze másokkal és közös erővel, egymást támogatva próbáld megvalósítani a terveidet. Az együttműködés biztos gyümölcsöző lesz a számodra.

3
Rendkívül kreatív vagy, aki mindig tele van ötletekkel. Folyamatosan buzog benned a tett vágy, és minduntalan újabb és újabb álmaidat akarod valóra váltani. Kissé ugyan csapongó vagy, de mivel személyiséged magával ragadó, és a jószerencse is melletted áll, legtöbbször találsz segítőket, akik támogatnak álmaid valóra váltásban. Neked szinte hétköznapi dolog, hogy álmaid valóra válnak, meg van a kellő önbizalmad és teremtő képzeleted hozzá. Sokan csodálnak is emiatt, de nem érted, hogy a többieknek miért nem sikerül. Talán elárulhatnád nekik a titkot. A te életed valóban álomszerű, tele beteljesült vágyakkal. Aztán, ahogy valóra vált az egyik, azonnal egy újabb terv szövögetésébe kezdesz. Te tényleg a szerencse fia/lánya vagy, de talán azért is, mert képes vagy észrevenni és élni az élet adta lehetőségeket. Nyitott szemmel jársz a világban, és mindig eljut hozzád a vágyaid és céljaid valóra váltásához szükséges információ.

4
Hogy tudsz-e harcolni az álmaidért? Ez enyhe túlzás, te inkább a lassú víz partot mos, elvben hiszel. Szép lassan, lépésről lépésre haladsz az úton. Szisztematikusan eltervezel mindent, majd precízek kezdesz bele a kivitelezésbe, ügyelve közben arra, hogy nehogy egy aprócska hiba csússzon a számításaidba. Igazi stratéga vagy, aki mindent kikalkulál, megtervez, számításba vesz. Kockázatot elemzel, és a lehetőségeidet reálisan méred fel. Ez egy jó módszer, de egy kicsit biztonsági játékossá tesz. Nem mersz nagyot álmodni, mindig a realitás talaján mozogsz. Még az álmaid is olyan józanok, reálisak. Te azonban inkább maradsz a realitás talaján, minthogy az álmok fellegéből nagy legyen a bukás. Sikereidért keményen megdolgozol, erősséged a kitartásod, szívósságod. Egy szó, mint száz, képes vagy minden erődet mozgósítani, ha egy célt kitűzöl magad elé, és ezt általában el is éred.

5
Az a baj, hogy tele vagy félelmekkel, és ezek a félelmek gyakran visszahúznak téged. Ez komoly gát lehet abban, hogy álmaidat valóra váltsd. Pedig meg van benned az erő, és küzdeni is tudsz, csak néha elbizonytalanodsz, és akkor mindent feladsz, és még azt sem értékeled, amit addig elértél. A te sorsod kiszámíthatatlan, olyan, mint egy szerencsejáték. Vagy bejön, vagy nem. Legbelül mindig a nagy dobásra vársz, de ha elszalasztod a lehetőséget, akkor nem tudod soha áttörni a siker kapuját. Ha azonban képes vagy megküzdeni az önbizalomhiányoddal, és belendülsz, akkor midben akadályt elhárítasz az utadból. Egyszer csak ott állsz a csúcson, mintha mindig is ott lettél volna. Következetesen kell próbálkoznod, és minden alkalmat megragadni, így valamikor biztos téged is megérint a siker szele. Fontos, hogy a kudarcok ellenére soha ne add fel!

6
Túlérzékeny és túlzottan együtt érző vagy, ezért hajlamos lemondani a saját álmairól, hogy sikereiddel ne okozz másoknak fájdalmat. Azt hiszed ugyanis, ha neked jó sorod van, az másoknak nem esik jól. Ez néhány emberre biztos igaz is, hiszen különben nem létezne az irigység, de emiatt nem szabad magad korlátoznod. Rengeteg készséggel, képességgel és tehetséggel rendelkezel, melyeket ki kell bontakoztatnod. Szociális hajlamaidat is kiélheted, és segíthetsz másoknak, hiszen ez életed alapvető mozgató rugója, de emellett saját vágyaiddal és álmaiddal is foglalkozhatsz. A saját boldogságoddal is foglalkoznod kell, hogy legyen miből erőt merítened. Szerencsés alkat vagy, az apró dolgoknak is nagyon tudsz örülni. A te boldogságodhoz a kevés is elég.

7
Roppant éles eszű vagy, jól átlátod a helyzeteket, és azt is tudod, hogy mit kellene tenni, de valahogy gyakran megrekedsz az okoskodás szintjén. Nem teszel semmit, csak gyártod az elméleteket és intellektuálisan közeledsz a problémákhoz, és az álmaid megvalósításánál sincs ez másképp. Nagyon okosnak tűnteted fel magad, jól elő tudod adni magad, ami a kezdetekben magával ragadó, de egy idő után mindenki rájön, hogy valójában egy hangember vagy, akinek a szavai mögött nem mindig állnak ott a valódi tények. Nagyszabású terveid vannak, mindig nagy léptékben gondolkozol, de a munka végét valahogy nem akarod megfogni. Szeretnéd kiosztani másokra a gyakorlati feladatokat, hiszen úgy érzed, te a vezetésben, irányításban vagy jó. Ahhoz azonban, hogy álmaid valóra váljanak, a gyakorlati életben is teljesíteni kell, nem elég az intellektualitás szintjén maradni, és egy íróasztal mögül dirigálni.

8
A 8-as igen tettre kész szám. Te vagy az, aki álmaiért mindent megtesz, még annál is többet. Hajlamos vagy ugyanis néha görbe utakat, vagy illegális eszközöket is felhasználni a siker érdekében. Jólétre vágysz, amit nem könnyű a mai világban megteremteni, pláne, ha luxusautókról és luxus villáról álmodozol. A te álmaid általában anyagi természetűek, szeretnél bekerülni a felső tízezer közé. Mivel jó az üzleti érzéked, nem kizárt, hogy ez sikerül, de ha közben az értékrendedet kicsit áthangolod, akkor még több esélyed van a boldogságra. Az anyagi jólét és a fényűzés között elég nagy a különbség. Jó érzéked van a pénzhez, de ha túlzott vágyaid miatt törvénytelen eszközöket is be kell vetned, akkor könnyen bukhatsz akkorát, ahonnan nem lesz könnyű felállni. A 8-as szám magában hordozza a sikert, de a bukás veszélyét is.

9
A 9-es szám erős szellemi rezgéssel bír, e szám szülötteinek ritkán vannak anyagi természetű álmai. Szüntelen keresik az élet nagy kérdéseire a válaszokat, és a szívükön viselik az emberiség sorsát. Nem csak magukkal törődnek, mások boldogulását is szem előtt tartják. A 6-os szülöttekkel együtt ők a legszociálisabb lények mind közül. Álmaik is egy jobb világról szólnak, éppen ezért gyakran vállalnak szociális munkát, vagy hoznak létre különféle alapítványokat. Emberszeretetük és jó szívük miatt mindig találnak támogatókat, akikkel közösen állnak egy-egy jó ügy mellé. Képesek nagy erőket megmozgatni, és kitűzött céljaikat, vagy álmaikat általában valóra tudják váltani. Egy 9-es alapvetően akkor boldog, ha tud tenni valamit a környezetében élőkért. Erre pedig számtalan lehetősége adódik nap, mint nap.


Forrás: Női Portál
Susan Jessica Gartner

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése