Pages

2010. május 29., szombat

Védőbűbáj a muglik által kibocsátott impulzusok ellen



A már több cikkben bemutatott probléma megoldását részletezi a kis késéssel kiadott EVHK (Elektronikai Válsághelyzet Kiaknázása) prospektus, melyet a szervezet vezetői igyekeznek minden családhoz eljuttatni.

Azoknak, akik még nem kapták volna ezt meg, annak érdekében, hogy hamar értesüljenek róla és alkalmazhassák a bűbájt, eme cikkben felvilágosítást nyújtunk.

Figyelmeztetések:
- Ne engedélyezze a bűbáj alkalmazását varázslótanoncoknak! Nagy koncentráció és biztos pálcamozdulat szükséges a bűbáj megfelelő elvégzéséhez, ezért javasoljuk, hogy mindenképpen a szülők végezzék el.
- Gyakorolja be előre a műveletet, hogy biztos kézzel végezhesse el végül!
- Tartsa be pontosan az utasításokat, feltételeket!
- A varázsigét végül tisztán, érthetően, határozottan mondja ki!

A bűbáj elvégzése:
1. Válassza ki a megfelelő időpontot: A bűbáj csak akkor hatásos, ha olyankor végzik el, amikor a házban tartózkodik mindenki, aki otthonaként tekint a lakásra.
2. Válassza ki a megfelelő helyiséget: Abban a szobában végezze el, ahol a legtöbbet tartózkodnak, így ezen a helyen plusz faktort kap a védelem.
3. A helyes pálcamozdulat: Ha a fent említett tényezőket mérlegelte, akkor elkezdheti a bűbájt. Varázseszközével írjon le egy kört, majd bökjön annak középpontjába. Ezek után tartson három másodperces szünetet, majd vízszintesen intsen egyet pálcájával, méghozzá balról-jobbra haladva.
4. A varázslat elvégzése: Ha megfelelően begyakorolta, akkor már csak a végső lépés hiányzik: varázsszóval kell megerősíteni szándékunkat.
A bűbáj pedig: Servo Campus

A bűbáj hatása:
Védőburkot von a házköré. Afféle patrónusként működik, mivel magába szívja az elektromos impulzusokat, így nem érik el a házat. A patrónussal ellentétben viszont a bűbáj hatása állandó, addig tart, míg az elvégzője életben van. A varázsló vagy boszorkány halála után újra el kell végezni a műveletet valaki másnak a családból.

A név eredete (Servo Campus):
Latin eredetű kifejezés, mely az elektromos (servo), valamint a védelem (campus) szóból tevődik össze.

Szívesen várjuk Kedves Olvasóink véleményét a bűbáj hatásáról. Írja meg Ön is, hogy érzékelt-e valamiféle változást!

Írta: Victoria Vulpine

2 comments:

Susan Jessica Gartner írta...

Egy napra hiányoztam a suliból, mikor anyu elvégezte a varázslatot. Úgy, ahogy le is van ide írva. És azóta az otthon tartózkodó húgom, Katie is, kijavult betegségéből.

Victoria Vulpine írta...

Már mi is alkalmaztuk, s meglepően hamar érezhető volt a változás. Hasznos bűbájt fejlesztettek ki. :)

Megjegyzés küldése