Pages

2010. február 3., szerda

Ellenségből Zombi

A Szombati Boszorkány megdöbbentő híreket kapott, melyek nem csak az újságokat sokkolták, hanem Anglia számos lakóját. Mint azt a varázslótársadom tudja, a zombi megelevenített holttest, amit az emberek kénye-kedve szerint dolgoztathatnak. Eddig abban a hitben élhettük, hogy senki nem alkalmaz zombikat, de sajnos tévednünk kellett.

Egy varázsló, név szerint Cillian Savage, aki híres bájitalfőző hírében áll, a minap lebukott, amint egy szerencsétlenül járt zombit kényszerített munkára. Mr. Savage bűvös erejű főzetet készített, s megitatta egyik legfőbb ellenségével, Gary Moroséval. Morose után régóta kutatott a Minisztérium, de több hónapos sikertelen keresés után feladták, és halottnak nyilvánították a férfit.

Savage lebukása egy idős asszony érdeme, aki véletlenül pillantotta meg a zombit, de rögtön szólt a Minisztérimnak. Mr. Savage Veritaserium hatása alatt elmondta, hogy mérgének köszönhetően Mr. Morosénak azonnal leálltak az életfunkciói, és elásta őt a kertjében, majd az éjszaka leple alatt kiásta a férfit.

Morose, aki zombivá vált, ezután követette ,,jótevője” összes parancsát, de Savage vigyázott, hogy újdonsült szolgája nehogy fellázadjon ellene, így nem adott neki táplálékot, mert ha véletlen só kerülne a zombi ételébe, az emlékezni fog az életére, és könnyen meglehet, hogy ,,gazdája” ellen fordul.

Savagét 20 évig tartó azkabani fogságra ítéltek, Morosét pedig eltemették, így elérve, hogy végre örök nyugalomra térjen. Nem szabad megengednünk, hogy rosszul járt embereket így megalázzanak, s a porba tiporjanak. A mai naptól fogva minden olyan területet átkutatnak a minisztériumiak, ahol fellelhető a "Zombikeltő” főzetnek az alapanyagai, és kiirtják őket.

Írta: Vanessa Adel

0 comments:

Megjegyzés küldése